• DOLAR
    34,0583
    %-0,01
  • EURO
    37,6902
    %0,19
  • G. Altın
    2.729,06
    %-0,46
  • Ç. Altın
    4.472,48
    %0,00
  • BIST
    9.762
    0
  • BITCOIN
    57,515.20
    0.21
  • ETHEREUM
    2,438.35
    -0.03
  • DOLAR
    34,0583
    %-0,01
  • EURO
    37,6902
    %0,19
  • G. Altın
    2.729,06
    %-0,46
  • Ç. Altın
    4.472,48
    %0,00
  • BIST
    9.762
    0
  • BITCOIN
    57,515.20
    0.21
  • ETHEREUM
    2,438.35
    -0.03

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Star TV Sana Değer Aslı ve Kayahan olayı nedir? Evlenecekler mi?


Star TV’nin ‘Songül ve Uğur ile Sana Değer’ programında büyük kriz yaşandı! Esra’nın şarkısı, Kayahan ve Aslı arasındaki gerginlik ekrana damga vurdu.

Star TV Sana Değer Aslı ve Kayahan olayı nedir? Evlenecekler mi?
Görsel Kaynağı :
HABER MERKEZİ

Star TV’nin popüler gündüz kuşağı programı “Songül ve Uğur ile Sana Değer”, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde, programın tartışmasız yıldızı olan Antepli Esra, Aslı ve Kayahan arasında büyük bir kriz yaşandı. Yayınlanan bölümler, reytinglerde zirveye oturdu ve olaylı anlarla dolu geçti.

ESRA'NIN ŞARKISI KRİZİ ATEŞLEDİ

Programda söylenen şarkı, duygusal bir hava yarattı.

O şarkı, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarırken, yaşanan sitemler ve Teyze'nin yorumları ise krizi tetikledi.

TATİLCİLERİN GÜNDEME GELEN AÇIKLAMALARI

Programda, Teyze’nin Aslı’yı Pazartesi gününe kadar beklemesi gerektiğini belirtmesi ve Kayahan’la ilgili yorumları, gerginliği daha da artırdı:

“Teyze, sen bu hanımefendiyi pazartesiyi bekle, yarın al gel. Yarın biz bu işi nihayetine erdireceğiz. Çünkü işte yani aşıkım diyor. Al sana bu şarkı diyor, çocuklar siz oradan diyorsunuz ki öyle değil, böyle.”

KIZININ KAYGILARI ANNEYİ ÜZDÜ

Aslı’nın annesi Birsen Hanım’ın sesli mesajı, programda önemli bir yere sahip oldu. Annesinin sesi yayına damga vururken, Birsen Hanım’ın endişeleri ve talepleri dikkat çekti:

“Lütfen sizden ricam, bir parça empati yapın. Benim çocuğumun orada bu kadar üstüne gitmeyin. Ben sizi anlayabiliyorum. Evet, oraya katılmak istemiyorum. Sizinle görüşmek, muhatap olmak istemiyorum.”

KAYAHAN VE AİLESİNİN TARTIŞMALARI GÜNDEME GELDİ

Programda, Kayahan ve ailesi arasında yaşanan tartışmalar gündem oldu. Kayahan’ın ailesinin, onun seçimlerini onaylamadığı ve bunun Aslı’yı etkilediği iddiaları programda yer aldı:

“Kayahan, sen başından beri kızımın hiçbir zaman yanında arkasında durmadın. Sen o kadar çok milletin ağzına bakarak hareket ediyorsun ki en ufak bir sorunda Aslı’yı bırakıp kapıyı çarpıp gidebilecek bir yapıya sahipsin.”

ASLI’NIN YORUMLARI VE SON DURUM

Aslı’nın annesi ile ilgili yaşanan tartışmaların ardından, Aslı kendi durumunu açıklama gereği duydu:

“Evet, annem kesinlikle onaylamıyor burada bulunmam. Zaten nişanda da kınada da burada olamamıştı. Evet, anne, seni bu davranışlarım dolayı üzdüğüm için özür dilerim.”

KAYAHAN’IN PARASI VE AİLE İLİŞKİLERİ

Kayahan’ın para harcama tercihleri ve ailesinin bu durum üzerindeki etkisi de programda önemli bir konu oldu:

“Kayahan Iğdır'dayken bana attığı mesajlarda artık eskisi gibi olmayacağını, bütün çalışıp kazandığı parayı işte ben sana estetik yaptıracağım, sahne alacağım, İstanbul'a geleyim mi diye beni yokladı.”

SONUÇ OLARAK NE OLACAK?

Programın sonunda, Teyze ve diğer katılımcılar arasında bir uzlaşma sağlanması amacıyla yapılan çağrılar dikkat çekti. Herkesin bir araya gelip durum değerlendirmesi yapması gerektiği vurgulandı:

“Şimdi birbirimizi daha fazla üzmeyelim. Demediğini bırakma, dur. Yani daha fazla üzmeyelim. Şöyle yapalım teyze, sen arkadaşlar uçak, otobüs ne bileti varsa baksınlar ama yarın. Evet, gelsin bitirelim konuyu.”

Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans