Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Öğretim Görevlisi, Akademisyen Şef ve Niğde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ölmez, "Bir Aşçının Gizli Defteri" adlı kitabını okuyucularla buluşturdu.

HABER MERKEZİ
Gastronomi alanına önemli bir katkı sunan bu eser, alanda öğrenim gören öğrenciler, sektörde çalışan aşçılar, ilgili akademisyenler ve mutfağa ilgi duyan ev hanımları için özel olarak hazırlandı. Kitap, temel ve ileri seviye aşçılık tekniklerini kapsıyor.
Şef Mevlüt Ölmez, kitabın hazırlanma sürecine dair yaptığı açıklamada, "Bu eserin motivasyonunu, mesleki serüvenimde edindiğim deneyimlerle birlikte, aşçılık mesleğinin cilvesi ve tabusu olan anlayışlar oluşturuyor." dedi.
Kitabın tasarım ve yayın sürecinde emeği geçen Eğitim Yayınevi ve ekibine teşekkür eden Ölmez, "Bir Aşçının Gizli Defteri" kitabının gastronomi alanında değerli bir kaynak olmasını temenni ettiğini belirtti.
Muhabir : Çağlar TUNCERNiğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Yorumlar (0)