• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

AK Parti Niğde İl Başkanlığı’nda temayül heyecanı


AK Parti’de yeni il başkanının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Niğde İl Başkanlığı’nda temayül heyecanı


AK Parti’de yeni il başkanının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.
Parti il binasında gerçekleştirilen temayül yoklaması AK Parti Genel Merkez, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Niğde İl Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlu’nunkoordinesinde yapıldı. 
Kapalı oylama şeklinde yapılan temayül yoklamasında il, ilçe ve beldeler olmak üzere toplam 18 belediye başkanı, AK Parti İl yönetimi, merkez ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri oy kullandı. 
“BİZE REHBERLİK EDECEK ÖNEMLİ BİR ARAÇTIR”
AK Parti Genel Merkez, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Niğde İl Koordinatörü Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti’nin her zaman halkın ve teşkilatın görüşlerine önem verdiğini belirtti. 
Şiviloğlu, “Bugün burada, AK Parti Niğde İl Başkanı temayül yoklamasıyla ilgili bir açıklama yapmak amacıyla bir araya geldik. Bu yoklama, parti içerisindeki demokratik sürecin bir parçasıdır ve partimizin il başkanlığı seçimlerinde aday gösterilme konusunda üyelerimize demokratik bir şekilde söz hakkı vermektedir.
AK Parti, Türkiye'nin en büyük siyasi hareketlerinden biri olarak, her zaman halkımızın ve teşkilatımızın görüşlerine ve tercihlerine önem vermeye özen göstermiştir. İl başkanlığı seçimlerinde de bu anlayışı sürdürmekteyiz. Temayül yoklaması, aday göstereceğimiz İl Başkanı için üyelerimizin tercihlerini değerlendirmemizde bize rehberlik edecek önemli bir araçtır.” ifadelerini kullandı. 
“NİĞDE’MİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ”
Davut Coşkun Şiviloğlu, temayül yoklamasının Niğde’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diledi. 
Şiviloğlu konuşmasını, “Partimizin İlBaşkanlığı görevine aday olan tüm üyelerimize ve bu demokratik sürece katılacak ve fikirlerini sunacak tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürederiz.Yürekten inanıyorum ki, AK Parti’nin İl Başkanı seçimi sürecinde göstereceğimiz kararlılık, birlik ve azim sayesinde büyük bir başarıya imza atacağız.Partimize olan inançları ve desteği için de üyelerimize Niğdeli hemşerilerimizeve milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunarız.Sonuçların partimize Niğde’mize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.” sözleriyle sonlandırdı. 
İŞTE KONUŞULAN İSİMLER
AK Parti Niğde İl Başkanlığı için birçok kişinin ismi ön plana çıkıyor. 
İl Başkanlığı için Nuri Ayduğan, İbrahim Baloğlu, Nusret Teksin, Mustafa Özdemir, İrfan Çalkan, Selim Gültekin, Sedat Çağlar gibi isimler ön plana çıkıyor. 
AK Parti Niğde İl Başkanının bu hafta içerisinde belli olması bekleniyor. 
SEÇİM SÜRECİNDE NURİ AYDUĞAN GÖREVİ DEVRALDI
AK Parti Niğde İl Başkanı Ömer Kılıç’ın 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerinde partisinden aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından, yerine Nuri Ayduğan getirilmişti.
Nuri Ayduğan, Mart ayından bu yana AK Parti Niğde İl Başkanlığı görevini yürüyordu.
İl Başkanı Ayduğan, geçmişte Niğde İl Genel Meclis Başkanlığı ve AK Parti’nin çeşitli kademelerine aktif görev almıştı. (GÜLCAN SONGUR)

 

Muhabir :
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans