• DOLAR
    34,2345
    %0,28
  • EURO
    37,6242
    %-0,37
  • G. Altın
    2.919,65
    %0,14
  • Ç. Altın
    4.903,03
    %0,41
  • BIST
    8.953
    2.37
  • BITCOIN
    61,973.41
    -0.16
  • ETHEREUM
    2,417.40
    -0.07
  • DOLAR
    34,2345
    %0,28
  • EURO
    37,6242
    %-0,37
  • G. Altın
    2.919,65
    %0,14
  • Ç. Altın
    4.903,03
    %0,41
  • BIST
    8.953
    2.37
  • BITCOIN
    61,973.41
    -0.16
  • ETHEREUM
    2,417.40
    -0.07

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Tüketicinin yeni tercihi NDSYB Şarküteri


Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (NDSYB) Başkanı Bilgehan Güney, Niğde halkından yoğun bir talep gördüklerini belirtti.

Görsel Kaynağı :
Hatice SÖYLER

Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (NDSYB) Başkanı Bilgehan Güney, Niğde halkından yoğun bir talep gördüklerini belirtti.

Herkesin gönül rahatlığı ile buradaki ürünleri tüketebileceğini aktaran Başkan Güney, fiyatlarda her hangi bir artışın olmadığını da söyledi. 

Niğde Anadolu Haber’e konuşan Birlik Başkanı Güney, Niğde’de yeni şubeler açmak istediklerini kaydetti. 

DSC_0007.JPG

KURBAN BAYRAMI’NDA DA BOŞ KALMADI

NDSYB Şarküteri’nin Kurban Bayramı’nda da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirten Birlik Başkanı Bilgehan Güney, açılışın üzerinden iki ay geçmesine rağmen halen fiyatları koruduklarını aktardı. 

Güney, “Kurban Bayramı'nın ikinci günü bile güzel bir satış oldu. Bayramın üçüncü günü ve dördüncü günü dana et olarak, gerçekten çok güzel satışlar yaptık. İki ay önceki fiyatlarımız halen daha devam ediyor. Karkas et fiyatı yerinde durmuyor. Biz fiyatlarımızı koruyoruz ve bundan da Niğde halkı çok memnun. İnşallah gücümüzün yettiği kadar da daha güzel, daha şeffaf ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. 

DSC_0004.JPG

YENİ ŞUBELER YOLDA

NDSYB Şarküteri’nin yeni şubelerinin açılacağının müjdesini veren Başkan Güney, Niğde Anadolu Haber mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı. 

Vatandaşlardan bol bol teşekkür aldıklarını söyleyen Güney, “Burada sistem oturduktan sonra belirli mahallelerde yeni şubelerini açacağız. Benim işim hizmet etmek. Ben esnaf değilim ama birliğim. Mümkün mertebe halkımıza, çiftçilerimize, üyelerimize, üreticilerimize bir nevi buradan hizmet etmek gayem. Halkımız, başkanım gerçekten çok memnunuz, Allah razı olsun sizden. Niğde'de böyle bir şeye ihtiyaç vardı. Niğde'nin eksikliğiydi diyorlar. İnşallah daha iyi olacak.” diye konuştu. 

DSC_0005.JPG

BAŞKAN GÜNEY’DEN SÖYLENTİLERE YANIT

NDSYB Şarküteri’nin iş yapmayacağı şeklinde söylentilerine de yanıt veren Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (NDSYB) Başkanı Bilgehan Güney, hedeflerinin birliği Niğde’ye tanıtmak olduğunu sözlerine ekledi. 

Başkan Güney, “Bazı arkadaşlar burada bu iş yürümez diyorlarmış. Bakalım onlar da ben de göreceğim. Bu işin nasıl yürüyüp yürümediğini hepimiz göreceğiz. Benim hedefim Niğde Damızlık Birliği'ni Niğde'de tanıtmak, gündemde tutmak ve Niğde Damızlık Birliği'nin kendi üretmiş olduğu hayvanları kesip, tezgâha koyup buradan da Niğde halkına sunmak. Çünkü güvenilir bir yer. Tarım Bakanlığına, Tarım İl müdürlüğüne bağlı bir kurum. Yani devlet çatısı altında bir et market işletiyorsun. Ve samimi söylüyorum kim gelirse gelsin gönül rahatlığıyla buradan etini, sucuğunu pirzolasını alabilir. Yine tereyağımız, koyun yoğurdumuz, peynirimiz hepsi kalite. Kaliteden ödün yok. Ben buraya fazla çeşit de koymuyorum, koymayacağım da. Bunun haricinde başka bir çeşit getirmeyeceğim.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

DSC_0005.JPG image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : Hatice SÖYLER
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans