• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde Bor Sineması Vizyondaki Filmler


Bor Belediyesi tarafından sinemaya dönüştürülen Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi’nin açılışı yapılacak, 3 Kasım Cuma günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek açılış töreninin ardından film gösterimi olacak.

Niğde Bor Sineması Vizyondaki Filmler

Niğde Bor Sineması Ne Zaman Açıldı ?

Bor Belediyesi tarafından sinemaya dönüştürülen Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi’nin açılışı, 3 Kasım Cuma günü saat 17.30’da gerçekleştiriği törne ile halkın hizmetine açılmıştır.

 

Bor Sinema Ocak 2024 Vizyondaki Filmleri:

 

 

ANİMASYON, DİĞER


Wonka

Roald Dahl'ın popüler çocuk kitabı "Charlie'nin Çikolata Fabrikası"na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. Bu amaçla dünyanın dört bir yanını dolaşarak tekniğini geliştirir.

Wonka.jpg


AKSİYON, DİĞER


Aquaman ve Kayıp Krallık

Aquaman ve Kayıp Krallık, dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarabilmek için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakıp, güçlerini birleştirmek zorunda olan Aquaman ve Orm'un hikayesini konu ediyor. İlk karşılaşmalarında Aquaman'i yenmeyi başaramayan Black Manta'nin pes etmeye niyeti yoktur.

Aquaman-ve-Kayıp-Krallık.jpg

ANİMASYON

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Rafadan Tayfa bu kez, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelen Rafadan Tayfa'nın hikayesini konu ediyor. Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, artık meşhur biridir.

Rafadan-Tayfa-4-Hayrimator.jpg

BİYOGRAFİK, TARİH, DİĞER

Napolyon


Napoleon, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerden, Fransa İmparatoru'na yükselişinin hikayesini konu ediyor. Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanılan filmde, aynı zamanda Napolyon’un Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniliyor. Film, Napolyon Bonapart'ın ünlü savaşlarını, amansız hırsını ve olağanüstü bir lider ve savaş vizyoneri olarak inanılmaz stratejik zekasını gözler önüne seriyor.

 

AKSİYON, DRAM


Nefes: Yer Eksi İki


1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen "Nefes - Yer Eksi İki", hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikte bir karakolun komutanıdır. Tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırları ile altları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı'nın tek amacı zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

 

KOMEDİ


Ölümlü Dünya 2

Ölümlü Dünya 2, kendi sorunlarıyla boğuşan Mermer ailesinin hikayesini konu ediyor. Artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesi kendi sorunlarıyla boğuşur. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çeker. Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Ancak Zafer’in örgütün eline düşmesi hepsinin hayatını alt üst eder. Zafer’e kavuşmak için yol arayan Gazanfer, çareyi eski bir dostundan yardım istemekte bulur. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarına kavuşmak için son bir vurgun yapmak zorunda kalacaktır.

 

Olumlu-Dunya-2.jpg
BİYOGRAFİK, TARİH, GERİLİM

Oppenheimer


Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanılan filmde, Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor. Fizikçi Julius Robert Oppenheimer'a 2. Dünya Savaşı sırasında Manhattan Projesi'nin bilimsel liderliği verildiğinde, o ve eşi Kitty, Oppenheimer'ın çalışmasının sadece kendi hayatları üzerinde değil, tüm dünya üzerinde bu kadar etki edeceğini hayal edemezdi.

Oppenheimer.jpg


ANİMASYON


Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Nasreddin Hoca ve çocuklar, yaşadıkları şehre bir dinozor araştırma ekibinin geldiğini öğrenir. Kötü niyetli kişilerden kaçan araştırma ekibinin üyesi Selim, yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Kalan dinozor yumurtalarını bulan Cemil çocuklar, yumurtanın içinden çıkan bebek T-Rex ile baş başa kalır. Yumurtaları korumak ve Selim'i korumak zorunda olan ekip, Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için zorlu bir maceraya atılır.

Nasreddin-Hoca-2-Dinozorlar-Cağı_1.jpg

BİYOGRAFİK, DRAM


Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Murat-Goğebakan-Kalbim-Yaralı.jpg

 

BİYOGRAFİK, DRAM


Aybüke: Öğretmen Oldum Ben


Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Aybuke-Oğretmen-Oldum-Ben.jpg

KOMEDİ


Hep Yek: Düğün


Hep Yek: Düğün, büyük bir mafyanı kızını kaçıran iki arkadaşın yaşadıklarını konu ediyor. Başlarından macera eksik olmayan Altan ve Gürkan, kendilerini yine birbirinden zorlu durumların içerisinde bulur. İstanbul'dan kaçan ikili, İç Anadolu'nun en büyük mafyasının kızını kaçırır. Peşlerine düşen mafyadan kurtulmaya çalışan Altan ve Gürkan, bu süreçte ortalığı birbirine katar. İçine düştükleri durumdan kurtulmaya çalışırlarken onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Hep-Yek-Duğun.jpg

DRAM, TARİH


Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor. Serinin ilk filminde, Mustafa Kemal'in milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemler konu ediliyor.

Ataturk-1881-1919-1.Film.jpg

TARİH


Son Akşam Yemeği

Son Akşam Yemeği, cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi Çankaya Köşkü’nde yaşananlara odaklanıyor. Çankaya Köşkü, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atmak üzeredir. Yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılmaktadır ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında çalışan aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik eder.

Son-Akşam-Yemeği.jpg
ANİMASYON


Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone’ların canlanmasına neden olur. Yusufçuk liderliğindeki drone’lar, Anka’ya karşı cephe alır ve o dahil tüm uçan araçları emirleri altına almak ister. Anka, onu ele geçirmeye çalışanlardan kaçarken hasar görür ve imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir.

 

KOMEDİ


Bursa Bülbülü

Bursa Bülbülü, kendi kasetini çıkarmak için çabalayan Cengiz'in hikayesini konu ediyor. En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın'ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin'in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

Bursa-Bulbulu.jpg

AKSİYON, GERİLİM


Cehennem Melekleri 4

Cehennem Melekleri 4, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyon konu ediyor. Cehennem Melekleri, her türlü silahı kullanma becerisi ile donanmış dünyanın son savunma hattıdır. ABD ile Rusya arasında nükleer bir çatışma çıktığında Barney Ross'un liderliğindeki paralı asker grubu, olaya müdahele etmesi için çağrılır. Ancak onların bu görevin üstesinden gelebilmesi için ekibin genişletilmesi gerekir. Ekine katılan yeni üyeler, yeni tarz ve taktiklerle gruba yeni bir anlam kazandıracaktır.

Cehennem-Melekleri-4.jpg

AKSİYON, ANİMASYON

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, şehirlerini korumak için süper kahramanlar Uğur Böceği ile Kara Kedi'ye dönüşen Parisli gençler Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste'in hikayesini konu ediyor. Marinette ve Adrien, diğerleri gibi iki gençtir, ancak tehlike kapıyı çaldığında maskeli süper kahramanlar Uğur Böceği ve Kara Kedi'ye dönüşürler. Güçlerini sadece özverili bir şekilde kullanmakla uğraşan, kimliklerini bir sır olarak saklayan ve kendileirni beklenmedik bir aşkın içinde bulan ikili, şehirlerini korumak için birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.

Mucize-Uğur-Boceği-ile-Kara-Kedi.jpg
Muhabir : Neslihan BALLI
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans