Niğde'de profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimleri başlıyor
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NÜSEM), 2025 yılı Şubat ayında başlayacak profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimleri için kayıtları kabul etmeye başladı.
Hem aşçılık hem de pastacılık alanında uzmanlaşmak isteyenler için fırsat sunan bu eğitimler, 22 Şubat 2025'te başlayacak ve 15 Mart 2025'te sona erecek.
PROFESYONEL PASTACILIK EĞİTİMİ
Pastacılık eğitimi, 50 saatlik bir programdan oluşacak ve hafta içi pazar günleri yapılacak. Katılımcılar, dünya mutfağından tatlılar, davet menüsü tatlıları, Türk mutfağı tatlıları, butik pasta, cheesecake, macaron ve butik çikolata yapımı gibi konularda eğitim alacaklar. Eğitim, alanında uzman Niğde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve NÖHÜ Öğretim Görevlisi Mevlüt Ölmez tarafından verilecek. Kurs ücreti ise 18.000 TL olarak belirlenmiş.
PROFESYONEL AŞÇILIK EĞİTİMİ
Aşçılık eğitimi ise 50 saat sürecek ve hafta içi cumartesi günleri yapılacak. Eğitimde, temel mutfak teknikleri, dünya mutfağı yemekleri, bıçak kullanımı, davet menüsü yemekleri, kesim teknikleri, alakart menüsü yemekleri, Türk mutfağı yemekleri, soğuk başlangıçlar ve mezeler gibi geniş bir içerik sunulacak. Eğitmen olarak yine Öğretim Görevlisi Mevlüt ÖLMEZ görev alacak. Kurs ücreti ise 16.000 TL olarak belirlenmiş.
KAYIT İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ
Katılım göstermek isteyenlerin kayıt için 0388 211 29 75-76-78 numaralı telefondan NÜSEM ile iletişime geçmeleri veya üniversitenin web sitesi olan www.ohu.edu.tr/nusem üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca, Niğde Sürekli Eğitim Merkezi'nin sosyal medya hesaplarından da detaylara ulaşılabilir.
20813127154253_3469165813172085_5659200140751602893_n.jpg image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : Çağlar TUNCERNiğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Yorumlar (0)