• DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    66,188.10
    0.33
  • ETHEREUM
    2,700.71
    0.16
  • DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    66,188.10
    0.33
  • ETHEREUM
    2,700.71
    0.16

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Güllüce Köyü Derneği Üyeleri, İstanbul’da kaynaşma programında buluştu


İstanbul'da yaşayan Güllüce köyü vatandaşları Bağcılar'da bulunan derneklerinde kahvaltılı "Kaynaşma" buluşması düzenledi.

Güllüce Köyü Derneği Üyeleri, İstanbul’da kaynaşma programında buluştu

İstanbul'da yaşayan Güllüce köyü vatandaşları Bağcılar'da bulunan derneklerinde kahvaltılı "Kaynaşma" buluşması düzenledi. 

Niğde merkeze bağlı Güllüce köyünün bir benzerini İstanbul'da oluşturan, projeleri ile birlikte birçok etkinliğe örnek olan ve sağlıkta hastalıkta hemşehrilerinin yanında yer alan Güllüce Köyü Dernek Başkanı Mithat Kılıç, "Örnek bir dernek olmak, hemşerilerimizin derdiyle dertlenmek istiyoruz " dedi. 

Kaynaşma programında misafirler ile tek tek ilgilenerek “hoş geldiniz” diyen Başkan Kılıç, " Yönetimimizin düzenlediği kahvaltı programında uzaktan yakından katılan değerli büyüklerim, derneğimizin eski başkanları ve yöneticileri, çok kıymetli üyelerimiz, köylülerim, misafirlerimiz ve aileleri. Derneğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hoş geldiniz. Bugün burada toplanmamızın nedeni birlikte yapılacak değişiklikleri projelerimizi bilgilerinize sunmak birlik ve beraberliği arttırarak devamlılığını sağlamak.  

Öncelikle Niğde'de bulunan derneğimizin bir kolu olan Güllüce Köyü Derneği Başkanı Mahmut Kahraman ve Yönetimine buradan derneğimize ve köyümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle derneğimizde başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış, tüm başkan ve yöneticilere, emeği geçen tüm üyelerimize, dostlarımıza, yapmış oldukları destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederiz.  Dernekçilik bir bayrak taşıma işidir, gönül işidir. Severek yapılmalıdır. Fedakârlık ister, biz bunları bilerek aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız” dedi. 

 

gülüve.jpeg

                                                                                                                             Güllüce Köyü Derneği Başkanı Mahmut Kahraman

 

GÜCÜMÜZÜN FARKINDAYIZ 

Güllüce Köyü Derneği yönetimi olarak, birinci önceliklerinin üyeleri olduğunu dile getiren Kılıç, derneğe destek vermek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu da belirtti. Kılıç, “Bizler böyle bir yönetimle, dernekçilik tecrübesi bulunan, genç dinamik, tüm köyümüz ailelerini kapsayan bir yönetim kurmaya çalıştık. Yönetimde olmak, katkı sağlamak isteyen var ise kapımız her zaman açıktır, seve seve kabul ederiz. Güllüce Köyü Derneği yönetimi olarak, faaliyetlerimizin birinci önceliği üyelerimiz ve aileleridir. İstanbul’da yaşayan köylülerimizi birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu sene ve bundan sonraki seneler birçok şenlikleri İstanbul’da yapacağız.  Güllüce Köyü Derneği olarak; İstanbul’da bulunan diğer derneklerden farkımız, birlik beraberliğe önem veren, güçlü bağları olan ve tüm organizasyonlara büyük bir çoğunlukla katılabilen bir dernek olmamız. Bizler gücümüzün her zaman farkında olarak çalışacağız. Buna göre davranacak, buna göre hareket edeceğiz” diye konuştu. 

 

PROJE ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK 

 

Yönetim olarak geçmişte olduğu gibi yine derneğin sahibinin sizler, yani üyeler olduğunu düşündüğümüzden ve derneğe bağlılığı sahiplenmeyi arttırmak adına özelikle gençlerde oluşan bir futbol takımı oluşturduk. Sizler de zaten sosyal medyadan takip ediyorsunuz. Niğde'de müsait olan derneğimizin yönetimde yer alan arkadaşlarımızla bir dizi resmi ziyaretlerimiz oldu.  Sayın Valimizi ziyaret ederek faaliyetlerimizi anlattık takdir edildik ve güzel karşılandık. Yönetim olarak en büyük hedeflerimizden biri Derneğimizin üyelerine ve hemşerilerimize iyi hizmet vermek birtakım faaliyetler yapmak. Bulunduğumuz il ve ilçede aktif rol almak için dernek yerimizin çok büyük rolü olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle dernek olarak birçok proje çalışmalarımız olacak. Eğitim konusunda da çalışmalarımız olacak.  Burs vermek isteyenlerle, burs almak isteyen gençler arasında köprü olmaya çalışacağız. Bugün burada kahvaltı organizasyonun hazırlanmasına katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek birlik beraberliğimizi arttırdığınız için derneğimizi yalnız bırakmadığınız için yönetim ve şahsım adına teşekkür ederim " şeklinde konuştu. 

 

Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans