• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Ekipler 7/24 kış mesaisinde olacak 


Niğde Valisi Cahit Çelik başkanlığında yapılan kış tedbirleri toplantısında, Emniyet, Karayolları ve İl Özel İdare ekiplerinin 7/24 esasına göre hizmet vermesi kararı alındı.

Ekipler 7/24 kış mesaisinde olacak 

Niğde Valisi Cahit Çelik başkanlığında yapılan kış tedbirleri toplantısında, Emniyet, Karayolları ve İl Özel İdare ekiplerinin 7/24 esasına göre hizmet vermesi kararı alındı. 

Toplantıda ayrıca sürücülerden araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmalarını ve trafik kurallarına uymalarını isteyen Vali Çelik, okul servisi araç sürücülerine de özellikle uyarıda bulunarak, “Taşıdıkları minik bedenlerin sorumluluğunu unutmasınlar ve kış lastiği uygulamasına mutlaka riayet etsinler” dedi. 

 Valilik toplantı salonunda ilçe kaymakamları, il, ilçe, belde belediye başkanları, ilgili kamu ve özel kurum yetkililerinin katılımıyla yapılan kış tedbirleri toplantısında ilimizde kış mevsiminde alınacak tedbirler görüşüldü. 

1.jpeg

OKUL SERVİSLERİ. TAŞIDIKLARI MİNİK BEDENLERİN SORUMLULUĞUNU UNUTMASINLAR

Kış mevsiminin ilimizde herhangi bir aksaklığa-olumsuzluğa meydan verilmemesinin temel gayelerinin olduğunu vurgulayan Vali Çelik gerek Emniyet gerek Karayolları gerekse İl Özel İdare ekiplerinin 7/24 esasına göre hizmet vereceğine vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti, “Bu toplantı ile ilimizde kış mevsiminde alınan ve alınması gereken ilave tedbirleri birlikte değerlendireceğiz. Ben kış mevsiminin bol ve bereketli yağışla geçmesini temenni ederken, yaşanacak hava olaylarının vatandaşlarımızın hayatını olumsuz etkilememesini diliyorum. İlimiz gerek Devlet yolu gerek otoyol gerek köy yolu ağı olmak üzere geniş bir yol ağına sahip. Bizlerin yegâne amacı 7/24 esasına göre sorumluluk ağımızda bulunan bu yolları güvenli bir biçimde vatandaşımızın seyahatine uygun halde bulundurmak. Bu bağlamda karayolları, özel idare ve şehir içinde ise belediye ekiplerimiz kış hazırlıklarını tamamladı. Sürücülerimizden istirhamımız mutlaka gerek meteoroloji gerekse bizlerin uyarı ve ikazlarını takip etmek suretiyle gidecekleri yol güzergahları hakkında bilgi sahipleri olmasıdır. Sürücülerimiz araçlarının mutlaka ve mutlaka kış bakımlarını yaptırsınlar ve kışlık donanımlarını tamamlasınlar. Burada özellikle okul servisi araçlarını uyarmak istiyorum. Taşıdıkları minik bedenlerin sorumluluğunu unutmasınlar ve kış lastiği uygulamasına mutlaka riayet etsinler. Uyacağımız her kural bizleri hem hayata hem de sevdiklerimize bağlar” 

3.jpeg

TÜM VATANDAŞLARIMIZDAN TRAFİK KURALLARINA RİAYET ETMESİNİ RİCA EDİYORUM

Kurumlarla birlikte vatandaşın can ve mal güvenliği için tüm gayreti gösterdiklerini dile getiren Vali Çelik, “Valiliğimiz koordinesinde tüm paydaş kurumlar ile mesai mefhumu gözetmeksizin yapacağımız çalışmalarla kış mevsimini kazasız belasız atlatmayı Rabbimden niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmesini bir kez daha önemle rica ediyorum” dedi. 

2.jpeg

Vali Çelik’in konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kış mevsimi trafik tedbirleri konulu sunum yapıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu. 

Muhabir : Neslihan BALLI
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans