• DOLAR
    32,6226
    %-0,25
  • EURO
    34,9882
    %-0,54
  • G. Altın
    2.450,26
    %-0,29
  • Ç. Altın
    3.971,42
    %0,45
  • BIST
    10.739
    -0.31
  • BITCOIN
    60,662.00
    -0.26
  • ETHEREUM
    3,383.43
    -0.19
  • DOLAR
    32,6226
    %-0,25
  • EURO
    34,9882
    %-0,54
  • G. Altın
    2.450,26
    %-0,29
  • Ç. Altın
    3.971,42
    %0,45
  • BIST
    10.739
    -0.31
  • BITCOIN
    60,662.00
    -0.26
  • ETHEREUM
    3,383.43
    -0.19

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KAYBEDEN OLMAYACAK


Hamdi Doğan sevgisi alandan taştı, MHP’nin etkinliği mitinge dönüştü…

Hamdi Doğan sevgisi alandan taştı, MHP’nin etkinliği mitinge dönüştü…

MHP’nin ‘Aday Tanıtım Programı’ mitinge dönüştü. Yoğun katılım nedeniyle alana sığmayan binlerce vatandaşa hitap eden Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “31 Mart’ta öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığınca düzenlenen Aday Tanıtım Programı ve Ahmet Şafak Konseri yoğun ilgi gördü. Niğde Valiliği yanındaki konser alanında toplanan vatandaşlar, MHP’nin Niğde’deki il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına tezahüratlarla destek verirken, ünlü sanatçı Ahmet Şafak’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle büyük coşku yaşadı.

Programa,  MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK Üyesi Emrullah Türe, Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaattin Sonat, Niğde Merkez İlçe Başkanı Musa Çelik, KAÇEP Başkanı Derya Çetin, Ülkü Ocakları Başkanı Naci Babacan, MHP’nin il, ilçe ve belde belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öncelikle belde belediye başkan adaylarının sahneye davet edildiği programda, ardından ilçe belediye başkan adayları çağırıldı. 

mhp11.jpg

EFSANE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINI EFSANE BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ

Programda bir konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, katılımcılara teşekkür ederek, “Meydanlara sığmayacağınızı dostu düşmana gösterdiniz. Ülkücü davanın, Ülkü Ocaklarının efsane başkanı Prof. Dr. Hamdi Doğan’ı Allah’ın izniyle hep beraber Niğde’nin efsane belediye başkanı yapacağız” dedi. 

mhp9.jpg

BELEDİYEYİ YÖNETMEYE TALİBİZ 

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce de alana sığmayan coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada “Bu özlediğimiz tablo… Başta Belediye Başkan adayımız Hamdi hocam 35 yıllık yol ve dava arkadaşım. Partimizde, ocağımızda, teşkilat başkanlığı yaptığı her dönemde bizi yolda, yarıda bırakmadı. İnşallah Niğde'de yarım kalanları tamamlamaya geliyor. İlçe belediye başkan adaylarımız, belde belediye başkan adaylarımız, tüm teşkilatlarımızla birlikte önce genelinde, şimdi de yerelde yönetmeye talibiz” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye çıkan MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, konuşmasına “Biz geleceğiz, bozkurtlar gelecek. Niğde sevdalıları gelecek. 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarı başlayacak. 2009 yılında devrettiğimiz belediyeyi yeniden alacağız” diyerek başladı.

mhp10.jpg

BİZ KAZANDIĞIMIZDA KAYBEDEN OLMAYACAK 

Niğde’nin değişim istediğini vurgulayan Prof. Dr. Hamdi Doğan, “31 Mart’ta öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Niğde kazanacak, İlhanlı kazanacak, Nar kazanacak, Efendibey kazanacak, Kayabaşı kazanacak, Selçuk kazanacak, Karaatlı kazanacak, Bor kazanacak, Çamardı kazanacak, Niğde’nin her bir ferdi kazanacak” diye konuştu.

mhp7.jpg

PIRIL PIRIL BİR EKİP KURDUK 

Pırıl pırıl bir ekip kurduklarını anlatan MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Hepsi gerçekten deneyimli, gerçekten tecrübeli. Bu kadro ile Niğde’nin sorunlarını sıkıntılarını çözeceğiz. Beni bir kardeşiniz olarak kabul edin. Makamda oturan bir belediye başkanı olmayacağım. Biz ulaşılabilen, vatandaşın irtibat kurabildiği bir belediye başkanı olacağız” şeklinde konuştu.

mhp1.jpg

PROTOKOL KAPISINI KALDIRACAĞIM 

1878 yılında kurulan Niğde Belediyesinin,  kurulduğu tarihten bu yana hiçbir belediye başkanlığı döneminde yapılmayan protokol kapısının mevcut belediye başkanı Emrah Özdemir döneminde yapıldığını, protokol kapısından kendisi girerken vatandaşın arka kapıdan belediyeye girdiğini belirten Prof. Dr. Doğan, 31 Mart’tan sonra protokol kapılarını kaldıracağını, belediyenin kapılarını fakire, fukaraya, garibe, gurabaya açacağını ifade etti. 

DSC_0760.JPG

YIKANLAR GİDECEK YAPANLAR GELECEK

Niğde Kalesi ve  etrafından devam eden Kale Koruma ve Yenileme Projesi kapsamında çok sayıda esnaf ve vatandaşın mağdur edildiğine de değinen MHP Niğde belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Kale yıkılmış, kalenin etrafındaki yerler insanımızın başına yıkılmış, Aşağı Sanayi Sitesi yıkılmış, valilik binası yıkılmış, Vakıf İşhanı yıkılmış, şimdi de marangozlar ve mermercilerin bulunduğu yerler yıkılmaya çalışılıyor. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz, 31 Mart’ta yıkanlar gidecek, yapanlar gelecek” diye konuştu.

Niğde’nin sorunlarını da çözüm yollarını da bildiğini vurgulayan Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Biz kazanacağız, trafik problemini biz çözeceğiz. Otopark sorununu biz çözeceğiz, Niğde’nin tüm sorunlarını biz çözüp, vatandaşımızı rahat ettireceğiz, daha yaşanabilir bir Niğde inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

mhp2.jpg

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Ahmet Şafak, Niğdeli hayranları için sevilen eserlerini seslendirdi.  

mhp8.jpg

DSC_0760.JPG image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget

Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans