Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
Niğdeliler LGBT dayatmasına karşı duyarsız kalmadı

Niğde Sivil Toplum Platformu sözcüsü Hüsamettin Gümüştepe, “LGBT tehdidine karşı kayıtsız kalamayız” dedi

Niğde Sivil Toplum Platformu sözcüsü Hüsamettin Gümüştepe, “LGBT tehdidine karşı kayıtsız kalamayız” dedi 

İstanbul’da Büyük Aile Platformu tarafından düzenlenen Büyük Aile Buluşmasına Niğde’den 100 vatandaş katılacak.

 Niğde Sivil Toplum Platformu üyeleri İstanbul’a hareket etmeden önce Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

Niğde sivil toplum platformu sözcüsü Hüsamettin Gümüştepe, Niğde Sivil Toplum Platformunun kurulduğu günden bugüne Niğde’de, üzerine düşen sosyal sorumluluk bilinci ile faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.               

Gümüştepe, son yıllarda insanlığın varoluşunu tehdit eden, çocuk ve gençleri hedef alan LGBT propagandası ve dayatmasına karşı Niğde Sivil Toplum Platformu olarak kayıtsız ve duyarsız kalmadıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Bu tehdidin boyutu ülkemizde batıdan fonlanan ve LGBT propagandasını yayan derneklerin faaliyetleri sebebiyle her geçen gün artmaktadır. Bu yangının fitili sosyal medya ve dijital platformlar üzerinden ateşlenmektedir. Bu tehdidin evlerimize gelmesi de an meselesidir. Bu ateş kapınıza dayandığında siyasi tercihinize, meşrebinize, inancınıza, yaşam tarzınıza bakmadan ailenizi yakıp geçecektir. Dolayısıyla bugün bizler, bu yangının evlerimize düşmemesi için hep birlikte bir duruş sergilemek zorundayız. Aile kavramının Türk toplumunun temeli olduğunu, ailenin korunmasının devletin ve toplumun görevi olduğunu hepimiz biliyoruz. Aynı zamanda ailenin evrensel bir insan hakkı olduğunu ve devletin bunu koruma yükümlülüğüne sahip olduğunu da biliyoruz. İşte bu sebepten 17 Eylül 2023 Pazar günü Saraçhane'de farklı dünya görüşlerinden insanların tek bir amaç ve gaye için bir araya geleceği bu buluşmanın aileler, gençler ve insanlık onuru için yapıldığı bilinciyle platform olarak bu eyleme desteğimizin tam olduğunu bildiriyoruz. Büyük Aile Buluşması’nda herhangi bir nefret ve ötekileştirme olmadan sadece ve sadece sessiz çoğunluğun sesi olarak son kale olan ailemize sahip çıkmak için yola çıkıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

WhatsApp Image 2023-09-16 at 19.29.03 (2).jpeg

 

 

WhatsApp Image 2023-09-16 at 19.29.02.jpeg

 

 

 

WhatsApp Image 2023-09-16 at 19.29.03.jpeg

 

 

Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya