yandex
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi başlatıyor
  • DOLAR
    40,7124
    %0,08
  • EURO
    47,5781
    %0,14
  • G. Altın
    4.392,63
    %0,19
  • Ç. Altın
    7.029,21
    %0,00
  • BIST
    11.042
    0
  • BITCOIN
    119,568.576
    0.12
  • ETHEREUM
    4,612.814
    0.68
  • DOLAR
    40,7124
    %0,08
  • EURO
    47,5781
    %0,14
  • G. Altın
    4.392,63
    %0,19
  • Ç. Altın
    7.029,21
    %0,00
  • BIST
    11.042
    0
  • BITCOIN
    119,568.576
    0.12
  • ETHEREUM
    4,612.814
    0.68

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi başlatıyor


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (NOHÜSEM), gastronomi alanında uzmanlaşmak isteyenler için profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi düzenliyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi profesyonel aşçılık ve pastacılık eğitimi başlatıyor
Görsel Kaynağı :
HABER MERKEZİ

 Eğitim, 21 Haziran – 20 Temmuz 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

EĞİTİM, HEM YENİ BAŞLAYANLARA HEM DE PROFESYONELLERE HİTAP EDİYOR

Eğitim programı, mutfağa ilgisi olan herkese açık olup, kariyerini gastronomi alanında sürdürmek isteyen deneyimli kişilere de ileri düzey beceriler kazandırmayı hedefliyor. Katılımcılar, teorik bilgilerle birlikte uygulamalı mutfak pratiği de edinecek.

46834127154253_3469165813172085_5659200140751602893_n.jpg

EĞİTİMİN KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ ÖĞR. GÖR. MEVLÜT ÖLMEZ ÜSTLENİYOR

Programın koordinatörlüğünü alanında deneyimli Öğr. Gör. Mevlüt Ölmez yürütüyor. Katılımcılara sektörel bakış açısı kazandırmak ve becerilerini geliştirmek amacıyla kapsamlı bir içerik sunuluyor.

50 SAATLİK EĞİTİMDE TEMEL VE İLERİ DÜZEY MUTFAK TEKNİKLERİ ÖĞRETİLİYOR

Eğitim kapsamında temel mutfak ve pastane teknikleri, bıçak kullanımı ve kesim yöntemleri, butik pasta ve çikolata yapımı gibi konular yer alıyor. Ayrıca Türk ve dünya mutfağından yemekler ile davet menüleri hazırlama teknikleri katılımcılara öğretiliyor.

SAĞLIKLI BESLENME VE SEBZE YEMEKLERİ EĞİTİMİN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜNÜ OLUŞTURUYOR

Programda sağlıklı beslenme temelli tarifler ve sebze yemekleri gibi günümüz beslenme alışkanlıklarına hitap eden konulara da geniş yer veriliyor. Katılımcılar, hem estetik hem de besleyici tabaklar oluşturmayı öğreniyor.

43260501965438_18372937018122720_49290556673803280_n.jpg

EĞİTİM HAFTA İÇİ YA DA HAFTA SONU GRUPLARIYLA PLANLANABİLECEK

Katılımcıların uygunluk durumlarına göre program, hafta içi veya hafta sonu grupları şeklinde organize edilecek. Bu esneklik sayesinde, hem çalışanlar hem öğrenciler rahatlıkla eğitimden faydalanabilecek.

KATILIM ÜCRETİ 21.000 TL OLARAK BELİRLENDİ

Eğitime katılım ücreti 21.000 TL olarak açıklanırken, başvuru ve detaylı bilgilere Niğde Sürekli Eğitim Merkezi’nin Instagram hesabı (@nigdesurekliegitimmerkezi) ve resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Muhabir : Çağlar TUNCER
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans