yandex
Esra Kaymakçıoğlu, evini ve mutfağını ‘Aylin’le Bi Tat Bi Laf’a açtı
  • DOLAR
    42,0592
    %0,02
  • EURO
    48,5228
    %-0,02
  • G. Altın
    5.413,79
    %0,04
  • Ç. Altın
    8.987,69
    %0,00
  • BIST
    10.855
    0
  • BITCOIN
    108,876.447
    -0.69
  • ETHEREUM
    3,800.85
    -0.98
  • DOLAR
    42,0592
    %0,02
  • EURO
    48,5228
    %-0,02
  • G. Altın
    5.413,79
    %0,04
  • Ç. Altın
    8.987,69
    %0,00
  • BIST
    10.855
    0
  • BITCOIN
    108,876.447
    -0.69
  • ETHEREUM
    3,800.85
    -0.98

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Esra Kaymakçıoğlu, evini ve mutfağını ‘Aylin’le Bi Tat Bi Laf’a açtı


Çağlar TUNCER
04-09-2025 16:04:18
08-09-2025 09:12:07

Muhabirimiz Aylin Kin’in sunumuyla ekranlara gelen ve izleyenleri hem mutfağa hem de sıcacık sohbetlere davet eden “Aylin’le Bi Tat Bi Laf” programı başladı.

Görsel Kaynağı :
Çağlar TUNCER

Her hafta perşembe günleri ekranlara gelecek programın ilk konuğu ise; doğallığı, içtenliği ve lezzetli tarifleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Esra Kaymakçıoğlu oldu.

Aylin Kin’in sunuculuğuyla gerçekleşen programda bol kahkaha, samimi sohbet ve yöresel lezzetler ekranlara taşındı. Aslen Kastamonulu olan Esra Kaymakçıoğlu, eşinin memleketi olan Niğde’ye bağlı Hacıabdullah kasabası ile kurduğu özel bağı anlattı. Doğayla iç içe, sade bir hayat sürdürdüğü bu bölgede evini kuran ve çevresindeki insanlarla sıcak ilişkiler geliştiren Esra Kaymakçıoğlu, izleyicilere hem gönül hem damak ziyafeti yaşattı.

“Yemek yemeyi çok seviyoruz, o yüzden yapmak da hiç zor gelmiyor. Gözümüzü doyurduk mu gönlümüz de doyar!” diyen Esra Kaymakçıoğlu, mutfağında tamamen doğal ürünlerle hazırladığı testi Kebabı tarifini izleyicilerle paylaştı.

2748629cb9a90-3b47-4adb-bb0e-79ccf54c578b.jpg

TESTİDE LEZZET VAR!

Yemekte kullanılan tüm malzemeler, Esra Hanım’ın bahçesinde yetişiyor. 

Domates, biber, arpacık soğan, sarımsak ve bamya… Üstelik hepsi tamamen organik ve katkısız. Yemeğin yıldızı ise elbette organik kuzu eti ve iç yağı!

Esra Kaymakçıoğlu, Testi Kebabının tarifini adım adım izleyicilerle paylaştı. Kaymakçıoğlu, “Testinin dibine önce iç yağı, ardından kuzu eti konuyor. Aralarına doğal sarımsak ve arpacık soğanlar yerleştiriliyor. Üzerine domates, biber, kırmızı biber, karabiber ve tuz ekleniyor. Son dokunuş olarak Niğde usulü bamya ve bir parça doğal tereyağı ilave ediliyor. Hamurla ağzı kapatılan testi, köz ateşte 1,5 - 2 saat arasında pişiriliyor.” dedi. 

“Lokum gibi olur! Hele ki testiyi kırdığınız an o koku… anlatılmaz yaşanır!” diyen Esra Kaymakçıoğlu, bu lezzetin sırrını doğallık ve sevgiyle pişirmekte buluyor.

118716f549510-ae32-4b0f-b3e7-48b4838fa6dc.jpg

“DOĞALLIK GEÇİYOR EKRANA!”

Program boyunca Aylin Kin ve Esra Kaymakçıoğlu arasında geçen sıcak diyaloglar, ekran başındaki izleyicilere de geçti. 

Kaymakçıoğlu, takipçileriyle kurduğu samimi bağdan da şu şekilde bahsetti, “İstanbul’daki evime gelen de oluyor, pazarda görüp sarılan da… Hatta Kâbe’de bile takipçimle karşılaştım. ‘Sizin doğallığınızı seviyoruz’ diyorlar. Bu benim için en büyük hediye.” 

Programın sonunda testinin kırılmasıyla birlikte, ortam bir anda Anadolu mutfağının enfes kokularıyla doldu. Esra Kaymakçıoğlu’nun hazırladığı yemek, Niğde Anadolu Haber ekibi tarafından da tam not aldı.

“Bi Tat Bi Laf” her hafta perşembe Aylin Kin’in sunumuyla ekranlara gelecek. İçten sohbetler, unutulmaz tarifler ve Anadolu’nun kalbinden gelen lezzetlerle “Bi Tat Bi Laf”, her hafta evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Kaçırmayın! 

118716f549510-ae32-4b0f-b3e7-48b4838fa6dc.jpg image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget

Muhabir : Çağlar TUNCER
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans