• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Büyük Birlik Partisi (BBP) Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak belde belediye başkan adayları ile il genel meclis üyesi adaylarını tanıttı.

BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, Çiftlik İlçe Başkanı Hasan Doğruer ile birlikte Divarlı ve Azatlı belediye başkan adayları ile Çamardı ve Çiftlik’ten İl Genel Meclisi adaylarını açıkladı. Karataş, Divarlı Belediye Başkan Adayı Selahattin Çınar’ın ve Azatlı Belediye Başkan Adayı Yücel Demir’in 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen başkan adayları olduğunu söyledi.  Karataş, 'Niğde İl Genel Meclis Üyesi adaylarının ise Talip Peker ve Cevdet Adıgüzel olduğunu açıkladı.

NİĞDE GENELİNDE İDDİALI ADAYLARIMIZ VAR

BBP Niğde İl Başkanı Karataş aday tanıtımında yaptığı konuşmada, “BBP olarak biz öteden beri sorumlu, yol gösterici yön gösterici muhalefet anlayışımızla birlikte vatandaşımıza milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için Niğde genelinde iddialı adaylarımız var. Vatandaşlarımızın her daim yanında olacak adaylarla yola çıktık. İnşallah adaylarımızın bu seçimler de ipi göğüsleyeceklerine, başkanlık yarışını kazanacaklarına inanıyorum. Biz her zaman adaylarımızın yanındayız. Onlarla birlikte kasabalarımıza, ilçelerimize gereken hizmetleri yapacağız. Sorunları çözmeye yönelik her ne adım atılacaksa onlarla birlikte atacağız, beraber olacağız.  Büyük Birlik Partisi tabii ki Niğde'de yerel anlamda ve il genel meclisinde hem de belediyelerde bu seçimde ciddi bir varlık gösterecek. İnşallah öteden beri Büyük Birlik Partisi olarak, Niğde teşkilatı olarak şehrimizle alakalı, ilçelerimizle alakalı, köylerimizle alakalı tespit ettiğimiz eksiklikleri, noksanlıkları ve hazırladığımız projeleri i hayata geçirme imkânı bulacağız” İfadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAY OLDUM 

Çiftlik ilçesi Azatlı beldesi Belediye başkan adayı Yücel Demir, Azatlı ’da birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu söyledi.  Demir, “ Azatlı ‘da 2 dönem muhtarlık görevini yürütüm. Kasabamızın bazı temel sorunları var. Bu sorunları çözecek projelerim var. En önemlisi de Azatlı ‘da birlik, beraberlik, bütünlüğü sağlamak için aday oldum “ dedi.

Yücel Demir 3'lü.JPG

Çiftlik ilçesi Divarlı beldesi belediye başkan adayı Selahattin Çınar, “Beldemiz hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Bu nedenle aday oldum. Kazanacağımıza inanıyorum. “ diye konuştu. 

SeLAHATTİN çINAR 3'LÜ.JPG

BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM 

Vatandaşların beklentilerine çözüm bulmak için BBP’den Çamardı İl genel meclis üyesi adayı olduğunu aktaran Talip Peker, “Günümüzde vatandaşların sorunlarının çözülmesi noktasında tıkanan bir sitem var. Ben bu tıkanan sistemi çözmek ve vatandaşların işlerini kolaylaştırmak için aday oldum” şeklinde konuştu. 

Talip Paker 3'lü.JPG

Büyük Birlik Partisi Çiftlik İl Genel Meclisi üyesi adayı Cevdet Adıgüzel ise,  “Çiftlik ilçesinde yapılması elzem olan ama bir türlü yapılamayan ne varsa yapmak için yola çıktım. Başaracağımıza inanıyorum. Her zaman halkımızın yanında olduk ve olamaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 

Cevdet Adıgüzel 3'lü.JPG
Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans