• DOLAR
    32,8951
    %-0,11
  • EURO
    35,7068
    %-0,26
  • G. Altın
    2.529,11
    %0,87
  • Ç. Altın
    4.106,83
    %0,55
  • BIST
    10.912
    0.18
  • BITCOIN
    68,017.19
    0.51
  • ETHEREUM
    3,258.29
    0.3
  • DOLAR
    32,8951
    %-0,11
  • EURO
    35,7068
    %-0,26
  • G. Altın
    2.529,11
    %0,87
  • Ç. Altın
    4.106,83
    %0,55
  • BIST
    10.912
    0.18
  • BITCOIN
    68,017.19
    0.51
  • ETHEREUM
    3,258.29
    0.3

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

NİĞDELİLER MHP NİĞDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMDİ DOĞAN’I BAĞRINA BASTI


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Belediyespor’un taraftar grubu niğDELİLER ile kahvaltıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Belediyespor’un taraftar grubu niğDELİLER ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Toplantıda, sık sık ‘Hamdi Başkan, Niğdespor Şampiyon’ tezahüratları yapıldı. Kırmızı-lacivertli taraftarlara hitap etmek için kürsüye gelen MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, niğDELİLER taraftar grubuna müjdeler verdi. 

Başkan Adayı Doğan, göreve geldiklerinde taraftarlara otobüs hediye edeceklerini, modern bir dernek binası ve lokali tahsis edeceklerini ve ihtiyacı olan taraftarları istihdam etme konusunda gerekli desteği vereceklerini aktardı. 

BAŞKAN DOĞAN MÜJDELERİ SIRALADI

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada müjdeleri sıraladı. 

Başkan Doğan, “1 Nisan sabahı NiğDELİLER taraftar derneğine otobüs hediye edeceğiz. Bu otobüs derneğin olacak. 15 Nisan’da taraftar derneğimizin çok modern dernek binası ve lokalinin anahtarını vereceğiz. Göreve geldiğimizde taraftarlarımızın içerisinde istihdam edilmesi gereken kardeşlerimizin olduğunu öğrendik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra elimizden gelen her katkıyı da bu konuda verme sözü veriyoruz.” dedi. 

“NİĞDESPOR’U 2. LİGE ÇIKARTACAĞIZ”

Prof. Dr. Hamdi Doğan, göreve geldiklerinde Niğdespor’u ilk olarak 3. lige, ardından da 2. lige çıkartacaklarını vurguladı. 

Doğan, “Biz seçim sürecimize başladığımızda Niğde’mizin güzel insanlarına tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğimizi söyledik. Projelerimizi de buna göre hazırladık. En önemli projelerimizden bir tanesi de Niğdespor’umuza sahip çıkacağız. İnşallah bu yıl 3. lige çıkacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarında inşallah ilk sezonda Niğdespor’umuzu 2. lige çıkartacağız. Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’de hiçbir zaman Niğdespor’un üzerinden çekmedi ve yine onun tecrübelerinden yararlanacağız.” şeklinde konuştu. 

“NİĞDESPOR’UMUZU HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel iktidarında, Niğdespor’u hak ettiği yere yeniden getireceklerini ifade etti. 

Başkan Doğan, “Niğdespor’umuzu inşallah hak ettiği yere getireceğiz. Ne Niğdespor, ne de vefakar ve cefakar taraftarları yalnız değiller. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Bütün deplasman giderlerinizi karşılayacağız. Gece gündüz bizleri yanınızda bulacaksınız. Sıkıntınızı probleminizi anlatacağınız bir belediye başkanı olacağız biz. Yaşasın Niğdespor, yaşasın Niğde.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Musa Kılıç, Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı Naci Babacan, teşkilat mensupları ve çok sayıda taraftar katıldı. 

Toplantının ardından niğDELİLER taraftar grubu tribün liderleri tarafından, Türk Bayrağı ve üç hilalli tablo hediye edildi. 

Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans