• DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    65,833.20
    -0.06
  • ETHEREUM
    2,675.67
    0
  • DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    65,833.20
    -0.06
  • ETHEREUM
    2,675.67
    0

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

NİĞDE’NİN EN GENÇ BAŞKANI BÜYÜK HİZMETLERLE GELİYOR


İYİ Parti’den Aktaş Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde sandıktan galip çıkan Kamber Türkmen, seçim çalışmalarını ve görev süresince yapmak istediği hizmetleri bahsetti.

İYİ Parti’den Aktaş Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ve 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde sandıktan galip çıkan Kamber Türkmen, seçim çalışmalarını ve görev süresince yapmak istediği hizmetleri bahsetti. 

Seçim çalışmalarına son 100 gün değil, 5 yıldır devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Kamber Türkmen, yaptığı çalışmalarla kasaba halkına başkanlık görevini istediğini kanıtladığını söyledi.

Çiçeği burnunda genç başkan, 70 gün içerisinde Aktaş Kasabasına mesire alanı kazandırmak istedikleri, aynı zamanda da kasabalarına ait yöresel ürünleri tüm Türkiye’ye göndermek için çalışma başlatacaklarını ifade etti. 

“ÇOCUKLUĞUMDA BAŞKANIM DİYE HİTAP EDİYORLARDI”

Aktaş Belediye Başkanlığına seçilen Kamber Türkmen, çocukluğunda büyüklerinin kendisine başkanım diye hitap ettiğini ve bu nedenle de adaylık sürecinin başladığını söyledi. 

Türkmen, “Büyüklerimin, kardeşlerimin çocukluğumda, başkanım diye hitap etmesiyle bu durum ortaya çıktı. Sadece üç aylık seçim sürecinde değil, 31 Mart 2019 seçimleri daha bitmeden diğer döneme başkan adayıyım demeye başlamıştım. Devamlı hemşehrilerimin organizasyonlarına, düğününe, sünnetine, kötü gününe, cenazelerine, asker şenliklerine katılarak hem yanlarında bulundum, hem de gerçekten bu işi istediğimi onlara bizzat kanıtlayarak gösterdim.” dedi.

DSC_0003.JPG


100 GÜNLÜK DEĞİL, 5 YILLIK SEÇİM ÇALIŞMASI

Seçim çalışmalarına 31 Mart 2019 tarihinden itibaren başladığını aktaran Başkan Türkmen, son 100 günde ise çok çabaladıklarını anlattı. 

Başkan Türkmen, kasaba halkının kendilerinden beklentisinin yüksek olduğunu belirterek, “Bizim seçim kampanyamız beş yıldır devam ediyor ama son yüz günlük kısma biz çok önem verdik. Yüz günlük kısımdaki özel günlerin tamamını çıkarttık ve yapılabilecek organizasyonları yüz gün öncesinden planladık. Bütün her şeyimizi hazırladık ve sadece insanlara temas etmek kalmıştı. Seçim sürecinde aynı bugünden sonra olacağı gibi Kadınlar Gününde, Şehitler Gününde, Ramazan Ayında da iftar ve diğer programlarımızın tamamını gerçekleştirdik. Hediyelerimizle, sohbetimizle, muhabbetimizle, birebir ev ziyaretlerimizle bütün halkımızın gönlüne girebilmeyi başardık çok şükür. Üzerimizdeki sorumluluk gerçekten çok büyük. Biz 24 yaşında büyük bir işin altına girdik ve kasabamızın bizlerin üzerinde güzel bir umudu var, güzel bir beklentisi var.” diye konuştu. 

“70 GÜN İÇERİSİNDE MESİRE ALANI KAZANDIRACAĞIZ”

Niğde Anadolu Haber vasıtasıyla kasaba halkına ilk müjdesini açıklayan Başkan Kamber Türkmen, Kurban Bayramına kadar kasabalarına mesire alanı kazandırmak için çalıştıklarını ifade ederken, yöresel ürünleri de tüm Türkiye’de göndermek istediklerini kaydetti. 

Türkmen, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı; “Buradan da şunun sürprizini de vermek isterim. Kasabamıza 70 gün içinde, Kurban Bayramı'na kadar inşallah ilk mesire alanını kazandıracağız. Aktaş Kasabasıyla ilgili çok güzel projelerimiz var. Ama öncesinde bizim düşündüğümüz güzel bir projemiz var. Muhacir köyü kasabası olduğumuz için kendimizi Niğde'ye tanıtamadık. Bu konuda geri kaldık. Çok güzel Yöresel ürünlerimiz, çok güzel yöresel yemeklerimiz ve çok güzel muhacir böreğimiz var. Bunların tamamı bizim kadınlarımız, eşlerimiz, hanımefendilerimiz tarafından yapılıyor. Kısmet olursa Niğde halkına çevre, şehirlerin halkına kooperatif vasıtasıyla, kargo yoluyla bütün ülkemize yaymayı, göndermeyi ve doğal bir ürün olduğunu kanıtlamaya ve anlatmaya çalışacağız inşallah.” 

DSC_0003.JPG image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans