• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

NİĞDE BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta yer alan ve Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında şampiyonluk turu atmak isteyen Niğde Belediyespor’da, teknik ekip ve futbolcular sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta yer alan ve Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında şampiyonluk turu atmak isteyen Niğde Belediyespor’da, teknik ekip ve futbolcular sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. 

Kırmızı-lacivertlilerin Teknik Patronu Ahad Kömürlüğüoğlu, takım kaptanı Taner Yılmaz, takımın sevilen isimlerinden Emre Çakırtaş ve Abdullah Berk Karadağ, Niğde Anadolu Haber’e özel açıklamalar yaptı. 

Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve futbolcular, Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında şampiyonluk turu atmak istediklerini ifade ettiler. 

DSC_0033.JPG

KÖMÜRLÜOĞLU: “KAZANIP NOKTAYI KOYMAK İSTİYORUZ”

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, en büyük hedeflerinin Sarayönü Belediyespor karşısında alacakları sonuçla birlikte ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. 

Tecrübeli teknik adam, “Tüm hazırlıklarımızı Sarayönü deplasmanı üzerine yapıyoruz. Burada kazanıp noktayı koymak istiyoruz. Ligin boyu da kısaldı. Bir an önce hem taraftarlarımızı, hem kendimizi mutlu edecek sonuca ulaşmak için bütün çabamızla çalışıyoruz. Takımımızdaki oyuncularımız da bu bilinçte şu anda. İnşallah hafta sonu ligi bitirecek sonucu almak, en büyük hedefimiz. Son dört hafta kaldı ama altı puanlık bir avantajımız var. Oynamayacağımız bir maçı hükmen kazanacağız. Alacağımız galibiyet direkt bizi şampiyon yapıyor. Taraftarlarımız da o bilinçle Sarayönü'ne gelecekler. O yüzden oraya gelen taraftarlarımızı mahcup etmemek adına inşallah bu hafta bütün gücümüzle oynayacağız.” dedi. 

DSC_0045.JPG

“ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ”

Kırmızı-lacivertlilerin tecrübeli kaptanı Taner Yılmaz, Sarayönü Belediyespor karşısında alacakları güzel bir sonuçla şampiyonluklarını ilan edeceklerini belirtti. 

Kaptan Taner Yılmaz, Niğde Anadolu Haber mikrofonlarına, “Sarayönü Belediyespor karşısına galibiyet parolasıyla çıkacağız. Büyük ihtimalle şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. İnşallah takımımızı profesyonel lige çıkarmayı istiyoruz. Sezon sonunda inşallah hak ettiğimiz yerlere geldiğimizi göstereceğiz. Takımdaki bütün arkadaşlarımız da bunun farkında. Kulüp başkanımıza, hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Çünkü yoğun bir çaba sarf ettiler. İlk maçtan bu maça kadar herkes olayın farkındaydı. Bu hafta maçımızı yenerek şehre o kupayı getirmeyi çok istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.  

DSC_0048.JPG

“ŞAMPİYONLUĞU NİĞDE ŞEHRİNE ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”

Niğde Belediyespor’un orta saha oyuncularından Emre Çakırtaş, şampiyonluğu Niğde’ye armağan etmek istediklerini kaydetti. 

Çakırtaş, “Zorlu bir süreçten geçtik sezon başından itibaren. Çalışmalarımızı yoğun tempoda devam ettirdik. Herkes şampiyonluk istiyor. Biz de şampiyonluk istiyoruz tabii ki. Şampiyonluğu Niğde şehrine armağan etmek istiyoruz. İnşallah da bu hafta kazanıp son noktayı koyacağız.” ifadelerini kullandı. 

DSC_0051.JPG


KARADAĞ’DAN ŞAMPİYONLUK MAÇI İÇİN ÇAĞRI

Sarayönü Belediyespor karşısında tribünde daha fazla taraftar görmek istediklerini ifade eden Abdullah Berk Karadağ ise şu şekilde konuştu: 

“Bu yıl güzel hedeflerle başladık. Umduğumuzdan daha iyi bir şekilde ilerledik. Bütün sezonun emeğini bu hafta Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında alacağımıza inanıyorum. Baktığınız zaman diğer rakiplerimize göre çok mütevazı bir kadromuz var. Genç bir kadromuz var. Hedefimiz tabii ki şampiyonluktu her takım gibi. Bunu diğer takımlardan daha iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok mücadele verdik. Hocalarımız, taraftarımız hep arkamızdaydı bütün sezon boyunca. Umarım ki bu hafta Sarayönü deplasmanında da diğer deplasmanlardan daha büyük bir kalabalık gelir ve orada inşallah güzel bir sonuçla şampiyonluğu kutlarız.” 

DSC_0024.JPG
DSC_0062.JPG
DSC_0027.JPG
DSC_0028.JPG



DSC_0028.JPG image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans