• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’tan açıklama: Üç hilalin gölgesini estirip…


Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Bor Belediye başkan adayı olarak gösterilen Sıtkı Erat, adaylığının resmiyete dönmesinin ardından, açıklamalarda bulundu.

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’tan açıklama: Üç hilalin gölgesini estirip…

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Bor Belediye başkan adayı olarak gösterilen Sıtkı Erat, adaylığının resmiyete dönmesinin ardından, açıklamalarda bulundu. 

Sıtkı Erat, “Üç hilalin rüzgarını estirip Bor'un üstüne güneşin yeniden doğacağının müjdesini veriyorum.” diye konuştu. 

“BAZEN GÜNEŞİN ÖNÜNE KARA BULUTLAR GEÇER”

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, Bor ilçesi için yeniden yola koyulduğuna değindi. 

Erat, “Bor şehri nur şehrinin güzel ve kıymetli insanları; Hepinizin bildiği üzere bazen güneşin önüne kara bulutlar geçer, fakat bu bulutlar esen rüzgarların önünde darmadağın olur ve güneş yeniden kendini gösterir. Bugün üç hilalin rüzgarını estirip Bor'un üstüne güneşin yeniden doğacağının müjdesini veriyorum. Karanlığın hükmü güneş doğana kadardır diyerek yeniden yola koyuluyorum.” 

ERAT: “YENİDEN HİZMETİNİZE TALİBİM”

Sıtkı Erat, açıklamasının devamında, 5 yıllık ayrılığın ardından yeniden Bor halkının karşısında olduğunu belirtti. 

Erat, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Saygıdeğer Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet Bahçeli beyefendi tarafından Bor Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. Öncelikle Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye Niğde Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’ye, MHP Niğde İl Başkanımız Sayın Aytekin Tükenmez’e, Liderimizin Özel Kalem Müdür Yardımcısı, Hemşehrimiz Sayın M.Bilal Aydın’a, Bor İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Tecimer’e ve tüm teşkilat yöneticilerimize, üyelerimize nihayetinde tüm Borlu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Beş yıllık ayrılığa bir son vererek yeniden sizlerin karşısındayım. Bu süre içerisinde sizlerin hep yanında oldum. Bu yaşıma kadar Bor'dan hiç kopmadım. Bor'da doğdum Bor'da yaşadım ve Allah nasip ederse Bor'da gözlerimi dünyaya kapatacağım. Bor'u Bor'dan yönetecek irade ile sizden biri olarak yeniden hizmetinize talibim. Bu yola çıkarken başta Cenab-ı Allah'ın sonsuz kudretine sığınıp tevekkül ederken sizlerin her şeyi en ince ve hassas tartı ile tartan vicdanlarınıza güvendim.” şeklinde konuştu. 

“BOR VE BORLUDAN KIYMETLİ BİR ŞEY YOKTUR”

Erat, kendisi için yer yüzünde Bor ve Borlulardan daha kıymetli bir şeyin olmadığı aktardı. 

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, “Bor her şeyden önce benim vatanım, toprağım, buğusu üstünde tüten ekmeğim ve içtiğim suyumdur. Yeryüzünde benim için Bor'dan ve Borlulardan daha kıymetli bir şey yoktur. Benim Bor'a olan sevdamı bütün hemşerilerim yakından bilir. Bor'a hizmet etmek gibi böylesine şerefli ve asil bir göreve talip olmamın arkasında bu sevgiden başka bir şey yoktur. Evet, bugün Milliyetçi Hareket Partisi saflarında, her ayrılığın sonunda bir kavuşmayı müjdelediğine inanarak yeniden yola koyulduğumuzu siz kıymetli hemşerilerimle paylaşıyor, sözlerimi destan şairimiz Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nun şu mısraları ile tamamlıyorum. 

"Gazi alperenler işe koyulun

Gayrı söze vakit az verilmeli

Bidevi atlara rüzgarca soluk

Ve yıldırımlarca hız verilmeli" dedi.

 

Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans