• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’nin sorunlarına ilişkin teşhis ve tedavi yöntemlerini açıkladı…


MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’nin sorunlarına ilişkin teşhis ve tedavi yöntemlerini açıkladı…

MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’nin sorunlarına ilişkin teşhis ve tedavi yöntemlerini açıkladı…

Niğde önce değişim sonra gelişim istiyor

MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde’nin önce değişime, sonra da gelişime ihtiyacının olduğunu söyledi. 

Seçim çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleri ile birebir görüştüklerini, vatandaşların sorun, talep ve şikayetlerini birinci ağızdan dinlediklerini belirten Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Niğde’de artık değişim zamanı geldi. Vatandaş MHP’nin yerel iktidarından yana değişim istiyor” diye konuştu.



2 GÜNDE 6 TOPLANTI 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, bu kapsamda son 2 gün içinde, 6 farklı hemşehri derneğinde toplantılar düzenleyerek, dernek üyelerine, göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

PROF. DR. DOĞAN’A SEVGİ SELİ…

Niğde kent merkezinde ikamet eden Himmetli köylüleri, Elmalı köylüleri, Hasaköy köylüleri, Murtaza köylüleri, Ovacık ve Üçkapılı köylüleri ile ayrı ayrı mekanlarda toplantılar düzenleyen MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, dernek üyelerinden 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.  MHP Niğde İl Başkanlığınca organize edilen toplantılara büyük ilgi gösteren vatandaşlar, MHP Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan’a sevgi gösterisinde bulundular. 

31 MART’TA DEĞİŞİM, 

1 NİSAN’DA GELİŞİM BAŞLAYACAK 

Hemşehri derneklerine yönelik düzenledikleri toplantılara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Gittiğimiz her yerde büyük teveccühle bizi karşılayan vatandaşlarımız, öncelikle belediye yönetiminin değişimini istiyor. Değişimin zamanının geldiğini bizler de net bir şekilde görebiliyoruz. Niğde’de önce değişim, sonra gelişim olacak. 31 Mart akşamı değişim, 1 Nisan sabahı da gelişim başlayacak. Göreve geldiğimizde bu şehri sorunlarından arındırmak için canla başla çalışacağız. MHP’nin yerel iktidarında ayırmadan ve ayrıştırmadan belediyecilik hizmeti sunacağız. Bugün bizlere desteğini esirgemeyen halkımıza 1 Nisan’dan sonra gece gündüz demeden hizmet sunacağız, onların sorunlarının çözümü için seferberlik ilan edeceğiz” diye konuştu.

NİĞDE’Yİ YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ

Vatandaşlara yapamayacakları hiçbir sözü vermediklerini de anlatan MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, “Ziyaret ettiğimiz evlerinde, derneklerde ve toplantılarımızda bizleri bağrına basan kıymetli hemşehrilerime verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 1 Nisan’dan sonra Niğde’mizi hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Bu şehrin trafik sorununu da istihdam sorununu da göç sorununu da birlikte çözeceğiz. Niğde’mizi her anlamda daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzü ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

TAM KADRO…

Bu arada MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan’ın hemşehri derneklerinde düzenlediği toplantılara MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, İl Başkanı Aytekin Tükenmez, İl ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de katıldı.


Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans