• DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42
  • DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Mehmet Yalçınkaya… GASTRONOMİDE YENİ TREND “SESSİZ LÜKS”!...


Masterchef moderatörü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Merkez Marina’da geçen sene hizmete açtığı “Denizden Restoran”ın yeni tadım menüsünü tanıttı.

Mehmet Yalçınkaya… GASTRONOMİDE YENİ TREND “SESSİZ LÜKS”!...

Masterchef moderatörü şef Mehmet Yalçınkaya, Bodrum Merkez Marina’da geçen sene hizmete açtığı “Denizden Restoran”ın yeni tadım menüsünü tanıttı. Değişen dünya düzeninden etkilenen gastronomide, restoranların kimlikleri daha minimalist, sunum tabakları daha sade ve ürünün önüne çıkmayacak reçeteler ile daha farklı bir dönem başlıyor.

Restoranlarda paylaşım tabakları ile fiyat fayda endeksi daha makul bütçeli menüler planlanırken, diğer yandan tadım menüleri de aşırı lüks ve atık içeren yemeklerden sıyrılarak daha sade bir hale bürünüyor. Kocadon Museum Hotel içinde, hizmet veren “Denizden Restoran” tüm dünyada öne çıkan “Sessiz Lüks” kavramını Ege’ye taşıyor.


Haberin devamı için Magazinkolik.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Muhabir : HABER MERKEZİ
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans