• DOLAR
    32,6226
    %-0,25
  • EURO
    34,9882
    %-0,54
  • G. Altın
    2.450,26
    %-0,29
  • Ç. Altın
    3.971,42
    %0,45
  • BIST
    10.739
    -0.31
  • BITCOIN
    60,662.00
    -0.26
  • ETHEREUM
    3,383.43
    -0.19
  • DOLAR
    32,6226
    %-0,25
  • EURO
    34,9882
    %-0,54
  • G. Altın
    2.450,26
    %-0,29
  • Ç. Altın
    3.971,42
    %0,45
  • BIST
    10.739
    -0.31
  • BITCOIN
    60,662.00
    -0.26
  • ETHEREUM
    3,383.43
    -0.19

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

CHP’de Erhan Adem yeniden il başkanı seçildi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Seçimli Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Erhan Adem, yeniden il başkanlığına seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Seçimli Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Erhan Adem, yeniden il başkanlığına seçildi. 

Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen olağan kongrede, 243 delege oy kullandı. 

Divan Başkanlığının oluşturulmasıyla birlikte Saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığına CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Başkan Yardımcılığına Kamil Davarcı, katipliğe ise Mehmet Özkan seçildi. 

Faaliyet ve denetim raporunun okunup onaylanmasının ardından il başkanlığı seçimine geçildi. 

Açık oylama usulü ile gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Erhan Adem, iki yıl daha CHP İl Başkanlığı görevine seçildi. Böylelikle yeniden İl Başkanlığına seçilen Erhan Adem, 5. Dönemine resmen başlamış oldu. 

 

ADEM (2).JPG

 

GÜRER’DEN DEĞİŞİM ÇAĞRILARINI ELEŞTİRDİ

Kongre’de konuşma gerçekleştiren CHP Niğde Milletvekili Ömer Ferhi Gürer, parti içi değişim çağrılarını eleştirdi.

Gürer, “24 saatin 20 saati çalışan bir genel başkanımız var. Bugün yanında olupta değişim isteyen arkadaşlarımızın hepsi görevlendirme ile diğer partilere gidip iletişim ve ilişkileri sağlayanlar. Türkiye genelinde CHP’nin oyları patladı da, Kılıçdaroğlu’nun mu oyları düştü? Niğde’de Kemal Kılıçdaroğlu 80 bin oy aldığı az mı bu? Tarihte böyle bir oyumuz var mı? Genel başkanımız değişim olmasın demiyor, o da bir fani oda bu görevden ayrılacak. Erdal İnönü Genel Başkanımız da konuşmayı bilmeyen adam diyorlardı, Deniz Baykal’a bir projesi yok diyorlardı, bugünlere geldik. Aday olan bütün arkadaşlarımız saygındır Özgür beye de Ömer beye de başarılar diliyorum, yolları açık olsun. Bugün ülke genelinde yaşanan sorunların baş kaynağı olan siyasi olguyu tamamen CHP üzerine gidip genel başkanımız üzerinden kendi yaptıklarını ötelemeye çalışıyor. Bu ülkede yaşanılanların tek sorumlusu, evinizde kaynamayan tencerelerinde, işe gidemeyen çocuğunuzun da, ülkemizde yaşanan olayların da tek sorumlusu sayın cumhurbaşkanıdır.” diye konuştu. 

 

ADEM (3).JPG

 

“NİĞDE’DE BAŞARI SAĞLADIK”

Gürer’in ardından kürsüye çıkan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Niğde’de seçimlerde bir başarı sağladıklarını vurguladı. 

Başkan Adem, “1950’den bu yana iktidar olamadık bütün çaba ve gayretlerimiz bunun için, Niğde de seçimlerde bir başarı sağladık ama Türkiye genelinde seçim kaybettik ben yerel seçimlerden sonra erken genel seçim olacağına inanıyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan ve kongremize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

CHP Niğde İl Başkanlığının 38. Seçimli Olağan Kongresine, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, CHP Niğde Millet Ömer Fethi Gürer, Nevşehir İl Başkanı Tayfun Ceylan, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, Merkez İlçe Başkanı Bülent Şen, belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Niğde İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Erhan Adem - Başkan

ASİL ÜYELER: 

İsmail Akkoyun, Huriye Anık, M.Erturul Boz, Bülent Çakıl, İsmail Çavdar, Barış Davarcı, Zafer Demirci, Esat Eren, Nazmi Güçlü, Caner Gürbüz, Şükrü Hanbay, Faruk Kabadayı, Bünyamin Kıvrakdal, Mahir Kızıltan, Fatma Kocabaş, Tülay Özgen, Nuray Selçukoğlu, Bülent Şahiner, Erol Uğurlu, Ayça Vulga Yıldız. 

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER: 

M.Emin Bağcı, Ramazan Baş, Ramazan Koçak, Erol Özdemir, Rabia Sakarya, Kazım Serçe, Fikret Şener, Burcu Şimşek, Kadir Uygur. 

 

 

ADEM (1).JPG

 

Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans