Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
“BENİM USTAM PROJESİ”

“BENİM USTAM PROJESİ”


Niğde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile "Benim Ustam Projesi" kapsamında bir araya geldi.

“BENİM USTAM PROJESİ”

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısının ardından, Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine "Benim Ustam Projesi" uygulanması kararı alındı.

Niğde Valiliği liderliğinde, Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında, öğrenciler gelecekte yapmak istedikleri mesleklerle ilgili mektuplar yazıyor ve bu mesleklerin uzmanlarıyla bir araya geliyor.

Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri, gelecekte yapmak istedikleri Belediye Başkanlığı mesleği için mektup yazdılar ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile bu konuda bir araya geldiler.

Öğrenciler Ahmet Kerem Çölgeçen, Filiz Ekin Alpkara ve Ahmet Mert, Belediye Başkanlığı mesleği hakkında Başkan Emrah Özdemir’den bilgi aldılar ve tecrübelerini dinlediler.

Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya