• DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    66,188.10
    0.33
  • ETHEREUM
    2,700.71
    0.16
  • DOLAR
    34,1591
    %0,08
  • EURO
    38,1133
    %-0,21
  • G. Altın
    2.913,97
    %-0,65
  • Ç. Altın
    4.899,30
    %0,64
  • BIST
    9.815
    -0.53
  • BITCOIN
    66,188.10
    0.33
  • ETHEREUM
    2,700.71
    0.16

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR


CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor…

“İlk işimiz Niğde’de hayatı felç eden trafik sorununu çözmek olacak”

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, trafik sorunun Niğde’de hayatı adeta felç ettiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilk iş olarak bu sorunu çözeceklerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

10 Ocak tarihi itibariyle CHP’nin Niğde Belediye Başkan Adayı olarak isminin açıklandığını anımsatan Hulus Özen, “Adaylığımız açıklanır açıklanmaz hemen saha çalışmalarına başladık. İlk önce esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledik. Toplumun bütün kesimlerine yönelik ziyaretlerimize devam ediyoruz ve biz de vatandaşlarımızın beklentilerine yönelik projelerimizi hazırlıyoruz” dedi.

VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya özen gösterdiğini anlatan Hulus Özen, “Niğde’de şunu gözlemledim hemen hemen bütün vatandaşlarımız ekonomik durumlardan ve Niğde belediyesinin çalışmalarından çok şikâyetçi. Hizmetlerin yetersiz olduğundan yakınıyorlar. Esnaflar bugün sattıkları bir ürünü yarın aynı fiyata alıp rafa koyamadıklarından şikayetçi. Hal böyle olunca gittiğimiz yerlerdeki vatandaşlarımızın Niğde’de değişimden yana tavır aldıklarını gördük” diye konuştu.

İKİ KAVŞAĞA BATTI-ÇIKTI YAPTIRACAĞIM

Kentin en önemli sorunlarından birinin de trafik sorunu olduğuna işaret eden CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, “Zaten Niğde’de acil yapılması gereken bazı çalışmalar var. Bunlardan biri de trafik sorunu. Özellikle son yıllarda vatandaşalar Niğde’de arabasıyla gezmek istemiyor.  Çünkü arabayla gezmek onlar için büyük bir dert. Ayrıca Niğde de trafiği rahatlatmak için önceden MEDAŞ kavşağı ile İmam Hatip Meydanı Kavşağına battı çıktı sözü verilmiş ama yapılmamış. Bunu ben ilk bir yılda çözeceğim ve Niğde’nin trafik sorununu bitireceğim. Bu iki noktaya yapacağımız battı çıktının yanında ücretsiz çok katlı otopark yapacağım” şeklinde konuştu. 

BELEDİYE BİNASINDA ÇİFT KAPI UYGULAMASINA ELEŞTİRİ

Niğde Belediye binasındaki protokol girişi ile çalışanların vatandaşların giriş kapısının ayrı ayrı olmasını da eleştiren CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Hulus Özen, “Vatandaşlarımız da Niğde de açık açık değişim istediklerini ifade ediyorlar. Sahada ki başka bir izlenimimde şöyle. Bu konuda Niğdeliler çok dertli. Ben belediye başkanı seçildiğim takdirde belediyenin çift kapısı olmayacak. Ben çalışma arkadaşlarımla ve Niğde halkıyla aynı kapıdan içeriye gireceğim. Benim hiçbir zaman randevu defterim olmayacak. Hiçbir zaman belediye başkanına ulaşılamıyor durumuna gelmeyeceğim. Beni hiçbir zaman makamda otururken de bulmayacaklar. Ben Niğde’nin içinde caddesinde, sokağında olacağım.  Ve vatandaşlarımızın çözülmesini istedikleri sorunların çözümünde hemen yerinde çözen bir belediye başkanı olacağım.  Çift kapı da neymiş? Ben vatandaştan rahatsız olmam. Çünkü biz vatandaşın oylarıyla gelen halkın memuruyuz.  Halka hizmet eden bir memuruz. Belediye başkanı halka ne kadar yakın olursa halkta belediye başkanına o kadar yakın olur.  Dolayısıyla böyle olduğu taktirde de sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşmuş olur. Yani hiçbir şekilde ayrıştırmadan hizmet edeceğim. Zaten kazandığım takdirde parti rozeti takmayacağım ve hiçbir siyasi faaliyette olmayacağım. Sadece tek amacımız Niğde’ye hizmet olacak” ifadelerini kullandı. 





Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans