Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
ÜNİVERSİTELER NİĞDE’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÜNİVERSİTELER NİĞDE’DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


NİĞDE’DE AÜB ÜYESİ 16 ÜNİVERSİTE TANITIM FUARINDA STANT AÇTI.

AÜB Üniversite Tanıtım Fuarı’nın 3. durağı Niğde Ömer Halisdemir Meydanı oldu. Gerçekleşen üniversite tanıtım fuarına Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) üyesi 16 üniversite katıldı. Fuara katılan üniversiteler, Niğde’deki üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin geleceklerini planlama konusunda, kariyer hedefleri ve meslek seçimleri hakkında merak ettiği soruları cevapladılar.

‘’ÜNİVERSİTE HAYATI KRİTİK BİR DÖNEM’’

Niğde Valisi Cahit Çelik, üniversite hayatının gençler için hem akademik hem de sosyal becerilerin gelişim kazandığı kritik bir dönemdir. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi son yıllarda ciddi başarılara imza atan ve son 10 yıl içerisinde de ciddi anlamda öğrenci sayısını arttıran bir üniversitedir. Diğer üniversitelerden farklı olarak birçok bölümün olduğunu ve uluslararasında da büyük başarılara imza atan üniversitemiz son yapılan bir sıralama da Türkiye’den katılan 75 üniversite arasında 36. olmuştur diyerek aday öğrencilere çağrıda bulundu.

AW199508_03.jpg

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ise yaptığı konuşmada Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin 3 yıldır AÜB üyesi olduğunu ve bu fuarda da aday öğrencilerimiz ile üniversitelerimizi bir araya getirerek onları kariyer planlamaları doğrultusunda katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

AW199508_01.jpg


Fuara Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin standıyla birlikte Amasya Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi ile AÜB üyesi 16 üniversite katıldı.

AW199508_04.jpg
AW199508_04.jpg image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya