Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
“TÜRKİYE’NİN EN HIZLISI” ARANIYOR

“TÜRKİYE’NİN EN HIZLISI” ARANIYOR


Niğde’de düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlısı Yarışmaları” sona erdi. Derece yapan sporcular ödüllerini Vali Cahit Çelik’in elinden aldı.

“TÜRKİYE’NİN EN HIZLISI” ARANIYOR

“Türkiye’nin En Hızlısı Yarışmaları” Niğde’de düzenlendi. Derece yapan sporcular, 21 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Kazanan sporcular ödüllerini de Niğde Valisi Cahit Çelik’in elinden aldı. 

Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 Faaliyet Sezonu Decathlon Türkiye’nin En Hızlısı Yarışmaları Niğde’de gerçekleştirildi. Sporcular, en hızlı olabilmek için ter dökerken, dereceye giren sporcular, 21 Mayıs 2024'te Ankara’da yapılacak olan grup müsabakalarına katılacaklar. 

Yarışmada dereceye giren sporculara Vali Cahit Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve Spor Müdürü Mahmut Karataş tarafından ödülleri verildi. Vali Çelik, dereceye giren sporculara Ankara'daki grup müsabakalarında başarılar dilerken, emeği geçen antrenörlere de teşekkür etti. 


Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya