• DOLAR
    34,0519
    %0,00
  • EURO
    37,6074
    %-0,27
  • G. Altın
    2.740,78
    %-0,76
  • Ç. Altın
    4.480,76
    %-0,12
  • BIST
    9.762
    0.78
  • BITCOIN
    58,533.82
    -0.51
  • ETHEREUM
    2,486.85
    -0.3
  • DOLAR
    34,0519
    %0,00
  • EURO
    37,6074
    %-0,27
  • G. Altın
    2.740,78
    %-0,76
  • Ç. Altın
    4.480,76
    %-0,12
  • BIST
    9.762
    0.78
  • BITCOIN
    58,533.82
    -0.51
  • ETHEREUM
    2,486.85
    -0.3

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Ses getiren imtihanlar: Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'ya ne dedi?


Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'ya sosyal medyada sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Altaylı’yı “FETÖ’nün hizmetinde” ve “satılık kalem” olarak suçladı.

Ses getiren imtihanlar: Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'ya ne dedi?
Görsel Kaynağı :
HABER MERKEZİ

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Altaylı’ya sosyal medya üzerinden sert bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın kendisini “AKP'nin adamı” ve “ajan” olarak tanımlayan suçlamalarına şiddetli bir dille karşılık verdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ŞOK EDİCİ PAYLAŞIM

Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı’ya yönelik sosyal medya paylaşımında oldukça sert bir dil kullanarak şunları ifade etti:

“Merkepler adam olur, sen adam olamazsın. Yalaka, kepaze, patronlarının satılık elemanı... Senin gibi bir adam, FETÖ'nün hizmetinde koşmuş, gazete patronlarına köle olmuş, kadın düşmanı ve satılık bir kalem olarak tanınıyorsun.”

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı, Altaylı'nın gazetecilik kariyerine ve kişisel özelliklerine yönelik ağır eleştiriler içeriyor. Kılıçdaroğlu, Altaylı'nın bir dönem FETÖ'ye hizmet ettiğini, patronlara bağımlı çalıştığını ve kadınlara karşı cinsiyetçi tutumlarını eleştirdi. Ayrıca, Altaylı’nın paranın kölesi olduğunu ve kendisinin onurlu bir mücadele verdiğini vurguladı.

KILIÇDAROĞLU’NUN PAYLAŞIMINI KİM YAZDI?

Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubu, ilk kez bu denli ağır bir şekilde kendini gösterdi. Ancak, Odatv'nin edindiği bilgilere göre, Kılıçdaroğlu’nun bu sert üslubuyla kaleme aldığı metnin arkasında Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın olduğu ortaya çıktı. Özkan’ın metnin yazarı olarak belirtilmesi, Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerini kimin yönlendirdiğini ve metni kimin kaleme aldığını gösteriyor.

ALTAYLI’DAN KARŞILIKLI YANIT

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına cevaben kendi YouTube kanalında bir video yayınladı. Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisini “AKP'ye hizmet eden bir piyon” olarak nitelendirdiğini ve bu iddiaların mahkemede hesaplaşılacak bir konu olacağını belirtti:

“Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları, benim ne kadar doğru söylediğimi ve onun AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu ortaya koydu. Bu metni kaleme almak makul bir insanın işi değil. Kılıçdaroğlu'nun bu tavrı, onun veya etrafındakilerin AKP ile içli dışlı bir ilişki içinde olduğunu gösteriyor. Bu seviyesiz üslubu ve hakaretleri yargıya taşıyacağım.”

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisini hedef almasının, CHP içindeki bazı planlara dair rahatsızlıklarını da ortaya koyduğunu ve CHP kurultayı öncesindeki destekleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

POLEMİK MEDYA DÜNYASINI SALLADI

Kılıçdaroğlu ve Altaylı arasındaki bu sert polemik, siyasi ve medya dünyasında geniş yankı uyandırmış durumda. 

Muhabir : HABER MERKEZİ
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans