Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
“Şen Makas”… BU KOMEDİ HER GECE DEĞİŞİYOR!

“Şen Makas”… BU KOMEDİ HER GECE DEĞİŞİYOR!


Tiyatroları’nın 1996 yılında tiyatromuza getirdiği yeni bir tür, polisiye interaktif komedi “Şen Makas”, 2019’da modern dünya için, izleyicilerinin cep telefonunu açık bırakıp, seyirci koltuğundan olduğu kadar, sosyal medyadan da katılım sağlayabilecekleri şekilde güncellenmişti.

“Şen Makas”… BU KOMEDİ HER GECE DEĞİŞİYOR!

Tiyatroları’nın 1996 yılında tiyatromuza getirdiği yeni bir tür, polisiye interaktif komedi “Şen Makas”, 2019’da modern dünya için, izleyicilerinin cep telefonunu açık bırakıp, seyirci koltuğundan olduğu kadar, sosyal medyadan da katılım sağlayabilecekleri şekilde güncellenmişti. Melek Baykal’ın başrolde olduğu oyunda, komiser rollerinde Jess Molho ve Özgür Yetkinoğlu rol almıştı.

Türkiye’nin her köşesinde kapalı gişe oynanan komedi, sezon başında Melek Baykal ve Jess Molho’nun çekimleri nedeniyle repertuardan kaldırılmıştı. Ancak yoğun ve talep ilgi üzerine, tekrar sahneye taşınıyor.



Haberin devamı için Magazinkolik.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Muhabir : HABER MERKEZİ
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya