Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
NİĞDE’DE TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA TRAFİK BİLİNCİ AŞILANDI

NİĞDE’DE TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA TRAFİK BİLİNCİ AŞILANDI


Niğde’de trafik haftası trafik bilinci oluşturacak etkinliklerle kutlandı.

NİĞDE’DE TRAFİK HAFTASI KAPSAMINDA TRAFİK BİLİNCİ AŞILANDI

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında yapılan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, Niğde Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Protokolde Vali Yardımcısı Resul Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Çiftçibaşı, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Gürol Okyar’ın katıldığı etkinliklerde motosiklet kullanıcılarına yelek dağıtılırken kurallara uymaları konusunda da uyarılar yapıldı. Etkinliğe katılan öğrencilerle de ‘’Öncelik Yayayın’’ sloganı ile yaya geçidi kırmızıya boyandı.

AW200181_02.jpg


Vali Yardımcısı Resul Özdemir; "Tüm dünyada olduğu gibi her yıl mayıs ayının ilk haftası, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de trafik bilincini oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri düzenlenmektedir. İçişleri Bakanlığımızın "HAYATLA YARIŞILMAZ" mottosundan hareket ederek, trafik kurallarına uymak ve diğer sürücülerle paylaştığımız yolları daha güvenli hale getirmek hepimizin ortak görev ve sorumluluğundadır. Bize düşen görev ilimizde trafik güvenliğini daha da ileriye taşımak, trafikte saygı, hoşgörü ve sabırla hareket eden, kurallarına uyan, emniyet kemeri ve kask gibi güvenlik önlemlerine dikkat eden, alkollü araç kullanmayan ve yaya geçitlerinde yayalarımıza saygı gösterildiği trafik bilincinin tesis edilmesinde sorumluluklarımızı yerine getirmektir" ifadelerini kullandı.

AW200181_03.jpg
AW200181_05.jpg
AW200181_07.jpg
AW200181_07.jpg image widget. Press Enter to type after or press Shift + Enter to type before the widget
Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya