• DOLAR
    32,8951
    %-0,11
  • EURO
    35,7068
    %-0,26
  • G. Altın
    2.529,11
    %0,87
  • Ç. Altın
    4.106,83
    %0,55
  • BIST
    10.912
    0.18
  • BITCOIN
    68,017.19
    0.51
  • ETHEREUM
    3,258.29
    0.3
  • DOLAR
    32,8951
    %-0,11
  • EURO
    35,7068
    %-0,26
  • G. Altın
    2.529,11
    %0,87
  • Ç. Altın
    4.106,83
    %0,55
  • BIST
    10.912
    0.18
  • BITCOIN
    68,017.19
    0.51
  • ETHEREUM
    3,258.29
    0.3

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde Belediyespor topbaşı yaptı


Niğde Belediyespor, sezonun ilk antrenmanını Teknik Direktör Alper Salgın yönetiminde yaptı. Bucakçayır Stadı’nda topbaşı yapan kırmızı-lacivertli takım, TFF 3. Lig’de en iyi konuma gelebilmek için çaba sarf edecek.

Görsel Kaynağı :
Hatice SÖYLER

Niğde Belediyespor, sezonun ilk antrenmanını Teknik Direktör Alper Salgın yönetiminde yaptı. Bucakçayır Stadı’nda topbaşı yapan kırmızı-lacivertli takım, TFF 3. Lig’de en iyi konuma gelebilmek için çaba sarf edecek. 

Yeni sezon öncesinde takımın başına getirilen Teknik Direktör Alper Salgın, 3. Lig’de iddialı bir takım olmak için çok iyi bir takım oluşturmak istediklerini ifade etti. 

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Salgın, Ankaragücü ve Kayserispor gibi köklü takımların U19 takımından önemli isimleri kadrolarına kattıklarını belirtti. 

“ÇOK İYİ BİR TAKIM OLUŞTURMA NİYETİNDEYİZ”

Niğde Anadolu Haber’e konuşan Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Alper Salgın, çok iyi bir takım kurmak istediklerini ve sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti. 

Salgın, “İnşallah kazasız belasız bir sezon olur. İyi bir futbolla, iyi bir başlangıçla maçlara başlamak istiyoruz. Onun için de hazırlıklarımız çok iyi bir şekilde devam edecek. Çok iyi bir takım oluşturma niyetindeyiz. Hem tecrübeli, hem de gençlerle birlikte kompakt bir takım. İletişimi yüksek ve oyun oynamayı tercih eden bir takım. İnşallah bunu zamanla başaracağız. Sezona da iyi bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezon kadro planlaması hakkında da bilgiler veren Salgın, Ankaragücü ve Kayserispor U19 takımlarından futbolcu transfer ettiklerini belirtti. 

Alper Salgın, “Bundan sonraki süreçte de transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla alakalı çalışmalarımız var. Transfer olan genç oyuncularımız var. Ankaragücü'nden ve Kayserispor'dan takviye yaptık. Transferler devam edecek. Bir sol ön kanat oyuncusunu düşünüyoruz transfer etmeyi. Bir de sekiz numarada eksiğimiz var. Bir kaleciyle anlaşmıştık o daha belli değil. Dört noktaya transfer yapacağız. Sol bekte geçen sezon Silifke’de iyi bir sezon geçirmiş İbrahim diye bir oyuncumuz var onu aldık. Geçen sene Ankaragücü U19’da stoperim vardı Mertcan diye o geldi. Yine Ankaragücü'nde geçen sene Gölbaşı'nda BAL liginde oynayan bir oyuncumuz vardı Kaan sol bek onu aldık. Bir de Berat diye bir oyuncumuz var. Kayserispor'un altyapısından U19’dan orta saha altı numara onunla anlaştık.” 

“HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK”

Kırmızı-lacivertli taraftarlara da seslenen tecrübeli teknik adam, seyir zevki yüksek bir takım oluşturmaya çalışacaklarına değindi. 

Salgın, “Taraftarlarımız sağ olsun takımımızı hep destekliyorlar. Bu sene de gelecekler, destekleyecekler. Birlikte olduğumuz zaman, bir aile olduğumuz zaman her şey daha iyi olacak. Bunu da başaracağız. Seyir zevki yüksek bir takım oluşturmaya çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Muhabir : Hatice SÖYLER
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans