• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde Belediyespor 'hedefe' kilitlendi


Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüğlu, 2-0’lık galibiyetle sonra eren Homurlu 1951 Spor maçının ardından Niğde Anadolu Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Niğde Belediyespor 'hedefe' kilitlendi

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüğlu, 2-0’lık galibiyetle sonra eren Homurlu 1951 Spor maçının ardından Niğde Anadolu Haber’e özel açıklamalarda bulundu. 

Tecrübeli teknik adam, ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını, ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyduklarını belirtti. 

Takımdaki futbolcu performanslarının günden güne daha da arttığını belirten Kömürlüoğlu, buna bağlı olarakta takımın grafiğinin yükselmeye başladığını açıkladı. 

Sezon başında koydukları puan hedefinden geride olduklarını aktaran kırmızı-lacivertli teknik adam, taraftarlarında desteği ile ligde üst sıralara tırmanmak istediklerini ifade etti. 

FARK SİYAHLA BEYAZ GİBİ

Homurlu 1951 Spor maçında ilk yarıyla ikinci yarıdaki performans farkının bariz belli olduğunu aktaran Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, takımın ikinci yarıdaki performansından memnun olduklarını kaydetti. 

Kömürlüoğlu, “İlk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Rakibin de agresif oyunu, özellikle sahamızdan çıkarken ki pas hataları ilk yarı oyunumuzu etkiledi. İkinci yarı daha doğru bir oyun oynadık. Biraz daha ikinci bölgede bekleyip, rakibin arkasına giden bir oyun oynamak istedik. Çok da pozisyon bulduk buralarda. Bulduğumuz pozisyonlardan iki tanesini değerlendirebildik ancak. Genel olarak ikinci yarıdaki oyundan çok memnunuz. Özellikle mücadele kısmı ikinci yarıdaki performans anlamında da bazı oyuncuların yükselmesi bizi memnun eden şeyler.” diye konuştu. 

TAKIMIN PERFORMANSI DAHA DA ARTARACAK

Kömürlüoğlu, Niğde Belediyespor’un performansının her hafta daha da arttığını aktardı. 

Tecrübeli teknik adam sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yeni bir takımız. Her hafta daha da gelişeceğimizi düşünüyorum. Üstüne koyarak gittiğimizi düşünüyorum takım olarak. İnşallah bir sonraki hafta daha iyi oyun, daha iyi mücadele şeklinde gelişimimizi yukarıya taşıyacağımız, aynı zamanda da sıralamadaki yerimizi de yukarı doğru bir ivmeyle taşıyacağımızı düşünüyoruz. Sakatlıktan dönen oyuncularımız var, sakatlığı devam eden oyuncularımız var. İnşallah onlar da bu hafta itibariyle biraz daha aramıza katılacaklar.” 

KÖMÜRLÜOĞLU’NDAN ÖZELEŞTİRİ

Sezon başında ilk 5 hafta için belirledikleri puan hedefinin gerisinde olduklarını açıklayan Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, şuanda takımın performansından memnun olduklarını dile getirdi. 

Kömürlüoğlu, “Puanımızın bu hafta itibariyle en kötü 10 ya da 12 olarak hedefliyorduk ama 9 puan topladık. Beş haftalık süreçte beklentimizin altındayız. Ömeranlı maçında iki puanlık bir kayıp yaşadık. Bu kayıp şu an bizi beklentimizin altında bıraktı diye düşünüyorum. Diğer maçlardaki puanlar, doğru puanlar. Takımın şu anki ortamından memnunuz. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz. İnşallah grafiğimiz daha da yukarı çıkacak.” diye konuştu. 

TARAFTARA HEM TEŞEKKÜR, HEM DE ÇAĞRI

Ahad Kömürlüoğlu, kırmızı-lacivertli taraftarlara hem teşekkür etti, hem de daha da çok destek istedi. 

Kömürlüoğlu son olarak, “Sahadaki mücadeleyle taraftarımızın desteğinin daha da artacağını düşünüyoruz. Onun için de oyuncularımızı o yönde motive ediyoruz. Futbol taraftarla güzel. Destek veren taraftarlara buradan özellikle tekrar takımım adına teşekkür ediyorum. Bir sonraki maçta tribünlerdeki desteğin daha da artacağına inanıyoruz.” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı. 

Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans