• DOLAR
    32,6454
    %0,04
  • EURO
    35,3540
    %-0,20
  • G. Altın
    2.501,03
    %-0,40
  • Ç. Altın
    4.015,45
    %0,00
  • BIST
    10.909
    0
  • BITCOIN
    55,350.11
    0.92
  • ETHEREUM
    2,887.18
    1.3
  • DOLAR
    32,6454
    %0,04
  • EURO
    35,3540
    %-0,20
  • G. Altın
    2.501,03
    %-0,40
  • Ç. Altın
    4.015,45
    %0,00
  • BIST
    10.909
    0
  • BITCOIN
    55,350.11
    0.92
  • ETHEREUM
    2,887.18
    1.3

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde Belediyespor’da Alper Salgın dönemi


Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Niğde Belediyespor’da, teknik direktörlük koltuğuna Alper Salgın getirildi.

Görsel Kaynağı :
Hatice SÖYLER

Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Niğde Belediyespor’da, teknik direktörlük koltuğuna Alper Salgın getirildi. 

Niğde Belediyespor yönetimi tarafından, teknik direktör Alper Salgın için kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenlendi. 

Kulüp Başkanı Atilla Tasalı, Niğde Belediyespor’un üçüncü ligde de emin adımlarla yoluna devam edeceğini belirtti. 

Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise, teknik direktör koltuğuna getirilen Alper Salgın’ı neden tercih ettiklerini açıkladı. 

Çiçeği burnunda teknik adam Alper Salgın, güzel bir sezon geçireceklerine inandıklarını söyledi.  

TASALI: “KALICI TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Basın toplantısında konuşan Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Atilla Tasalı, 3. ligde de kalıcı bir takım oluşturmak için gayret edeceklerini belirtti.

Yeni yönetim kurulu çalışmalarının da sürdüğünü belirten Tasalı, “Niğde'nin yetiştirdiği sporcularımızdan, farklı yerlerde hocalık da yapan Alper Hocamızla bu sezon uzun uğraşlar sonucunda anlaştık. Önümüzdeki sezonda inşallah üçüncü ligde kalıcı bir takım, sağlam bir takım oluşturarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu arada yeni yönetim çalışmalarımız da oluyor. Asım Acar Bey kırmadı, ona da teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimimiz de bulunacak.” diye konuştu. 

“İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ”

Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise, Alper Salgın ile Niğde Belediyespor’un vizyonunun örtüştüğünü belirterek, iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını ifade etti. 

Gündoğan, “Alper hocam yıllardır sporun içerisinde. Futbolculuk kariyeri burada anlatmakla bitmeyecek derecede. Niğde adına güzel başarılar elde etmiş bir sporcumuz. Niğde'mizin dinamiklerini çok iyi bildiğini, futbolda çok geniş çevresiyle takımımıza yeni bir vizyon, yeni bir anlayış kazandıracağına inandığımız, son yıllardaki yapmış olduğu antrenörlükte Ankaragücü U19, Kayseri U19 ile beraber gençlerle olan ilişkisi, onlarla olan çalışma deneyimi bizlerin de Niğde'de yeni bir anlayış, yeni bir kültür, yeni bir spor kulübü, sürdürülebilir bir spor kulübü yaratma arzusuyla Alper Hoca'yla bizim çok iyi örtüştüğümüzü düşünüyoruz. Dolayısıyla da tercihimiz Niğde'nin evladı Alper Salgın. Bizler için çok iyi bir sezon olacağına inanıyoruz. Kendisine bizi tercih ettiği için çok çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sezonda da gönlümüze göre onun içinde başarılı, bizim içinde inşallah çok iyi bir başlangıcın olacağı bir sezon diliyorum.” dedi. 

SALGIN: “ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

Niğde Belediyespor’da teknik direktörlük görevini üstlenen Alper Salgın ise, kendilerine güvendiklerini ve alınlarının akıyla bu işten çıkacaklarını kaydetti. 

Salgın, “Niğde'nin evladı olarak 1992’de başladığım Niğdespor’da 1998 yılına kadar oynadım. Sonra da diğer kulüplere geçtik. Gençlerbirliği Elazığ, Mersin gibi. Uzun yıllar profesyonel futbol oynadıktan sonra antrenörlüğe başladım. İkinci ligde, üçüncü ligde yardımcı antrenörlük yaptım ve son altı yılımda U19 takımlarında başta Kayseri ve Ankaragücü olmak üzere görev yaptım. Buraya gelmemde vesile olan Atilla başkanım ve İdris Bey. Daha önceden de birlikte beraber abi kardeşliğimiz olmuştur. Beni tercih ettikleri için de, bana güvendikleri için de teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte beraber güzel bir sezon geçireceğiz. Elimizi taşın altına sokup bu serüvenden alnımızın akıyla çıkacağız diye düşünüyorum.” diye konuştu. 

Son olarak Ankaragücü U19 takımı çalıştıran 49 yaşındaki teknik adam, 2024-2025 sezonunda Niğde Belediyespor’un başarısı için mücadele verecek. 

Muhabir : Hatice SÖYLER
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans