Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/section/header.php on line 8
KÖMÜRLÜOĞLU, ŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

KÖMÜRLÜOĞLU, ŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI


Ligde bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Niğde Belediyespor’un Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, şampiyonluğun öyküsünü Niğde Anadolu Haber’e anlattı.

Ligde bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Niğde Belediyespor’un Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, şampiyonluğun öyküsünü Niğde Anadolu Haber’e anlattı. 

Tecrübeli teknik adam, Niğde’nin profesyonel bir takımı olması gerektiğini ve bunu da kendilerinin başardığını kaydetti. 

Şampiyonluğa ulaşmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Kömürlüoğlu; futbolcu, teknik heyet ve yönetim olarak çabalarının karşılığını aldıklarını belirtti. 

Ligde 24 haftada kalelerinde sadece 11 gol gördüklerini de aktaran Ahad Kömürlüoğlu, bunların 9’unu ilk yarıda, 2 tanesini de ikinci yarıdaki maçlarda yediklerini ifade etti. 

“NİĞDE’NİN PROFESYONEL BİR TAKIMI OLMASI GEREKİYORDU”

Kırmızı-lacivertli teknik adam, şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Kömürlüoğlu, “Şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu söylemek istiyorum. Futbolcu kardeşlerimizle biz de bir sevgi, duygu patlaması yaşadık. Gerçekten büyük bir çaba var, büyük bir özveri var. Hem yönetim olarak, hem teknik heyet olarak, hem futbolcular olarak bunun karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Niğde ilinin de 3. ligde bir profesyonel takımının olması gerekiyordu. Biz bunu başardık. Profesyonel bir takım hediye ediyoruz şehrimize. Hem futbolcu kardeşlerime, hem yönetim kurulumuza, hem de finansmanımızı sağlayan belediye başkanımıza özellikle buradan çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğun halkımıza ve taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 

NİĞDE KALESİNİ GOLE KAPATTI

Şampiyon Niğde Belediyespor’un şampiyon Teknik Direktörü Ahad Kömürlüoğlu, ligin en az gol yiyen takımı olduklarını söyledi. 

Kömürlüoğlu, gol yememe konusunda da lider olduklarını belirterek, “24 haftayı geride bıraktık 11 tane gol yedik. Bunun 9 tanesini ligin ilk yarısında yedik. Ligin ikinci kısmında sadece 2 tane gol yedik. Bu zaten sonuçlara da yansıdı. Az gol yeme sebeplerimizin bir tanesi tabii ki oyun şeklimiz. Oyunu tutan, kontrollü oyunu tercih eden, elimizdeki oyuncu yapısına göre en uygun oyunun bu olduğunu belirleyip bu oyun üzerinde yıl boyunca ısrar ettik. Özellikle defans oyuncularımız ve kalecimizin burada büyük katkısı var. Bu hem grupta az gol yeme unvanını getirdi, hem puan sıralamasında bizi üst sıralara taşıdı. Sonuç itibariyle de şampiyonluğumuza büyük etki etti.” şeklinde konuştu. 


Muhabir : Gizem Nur ALPTEKİN
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya