• DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42
  • DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Karın Germe Ameliyatları Hakkında Önemli Bilgilendirme


Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kamil Yıldırım, karın germe ameliyatları ve liposuction (yağ aldırma) işlemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Yıldırım, bu tür ameliyatların, uzmanlık eğitimi almış ve tecrübe sahibi bir plastik cerrahi uzmanı tarafından yapılması gerektiğini vurguladı.

Karın Germe Ameliyatları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Görsel Kaynağı :
İHA

Karın Germe Ameliyatları Kimlere Uygulanır?

Dr. Kamil Yıldırım, karın germe ameliyatlarının özellikle karın bölgesinde yağlanma, ciltte sarkma ve deformasyon olan hastalara uygulandığını belirtti. Bu hasta gruplarının genellikle doğum sonrası ciltte sarkma ve bozulmalar yaşayan kadınlar ile aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak karın bölgesinde deformasyon ve sarkmalar yaşayan bireylerden oluştuğunu ifade etti.

Ameliyat Süreci ve Sonrası

Ameliyat sonrası hastaların yaklaşık üç gün hastanede kaldığını ve birinci haftada ilk kontrolüne geldiklerini belirten Dr. Yıldırım, sonraki süreçte hastaların aylık kontrollere devam ettiğini söyledi. Karın bölgesindeki yağlanmanın durumuna göre liposuction işlemlerinin de karın germe ameliyatı ile birlikte uygulanabileceğini ekledi. Hastaların ameliyattan birkaç hafta sonra sosyal hayatlarına dönebildiğini ve bir aydan sonra spor yapmaya başlayabileceklerini ifade etti.

Ameliyat Sonrası İzler ve Kilo Alma Durumu

Dr. Yıldırım, ameliyat sonrası bölgede kaçınılmaz şekilde izler kalabileceğini, ancak izlerin hastadan hastaya değişebileceğini söyledi. Ayrıca, hastaların sıkça merak ettiği "ameliyat olan bölgelerde tekrar kilo alır mıyım, tekrar deformasyon olur mu?" sorusuna da açıklık getirdi. Eğer hastaların ameliyat sonrası gebelik süreci olmaz ve çok yüksek miktarda kilo alıp verme durumu gerçekleşmezse, ameliyat bölgesinin deforme olması beklenmez. Ancak, gebelik sonrası veya yüksek kilo alımı durumunda bölgede kısmen gevşeme ve yağlanma meydana gelebileceğini belirtti.

Eğitim ve Tecrübe Önemli

Dr. Yıldırım, karın germe ameliyatları ve liposuction işlemlerini yaptırmak isteyenlerin, bu işin eğitimini almış ve gerekli tecrübeye sahip bir plastik cerrahi uzmanına başvurmalarının önemini vurguladı. Eğitimli ve tecrübeli bir uzman tarafından yapılan işlemlerin, ameliyat sonrası istenmeyen sonuçların önlenmesi açısından kritik olduğunu ifade etti.

Karın Germe Ameliyatları İçin Uzman Seçimi

Bu önemli bilgilendirme ile Opr. Dr. Kamil Yıldırım, karın germe ameliyatları ve liposuction işlemleri hakkında hastaları bilinçlendirerek, doğru uzman seçiminin önemine dikkat çekti. Hastaların, sağlıklı ve başarılı sonuçlar elde edebilmeleri için alanında uzman doktorlara başvurmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans