• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

İDRİS TURGUT SAHAYA İNER İNMEZ AĞIRLIĞINI HİSSETTİRDİ


Yeniden Refah Partisi Adayı İdris Turgut’a Pazarcı esnafı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Seçim çalışmalarının startını Perşembe Pazarından veren Yeniden Refah Partisi Adayı İdris Turgut’a Pazarcı esnafı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, seçim çalışmalarının startını tarihi Perşembe Pazarından verdi. Pazarcı esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Turgut, “Halkımızın ilgisi, motivasyonumuzu artırıyor. Seçimi kazandığımızda onlara layık olmaya çalışacağız” dedi. 

İDRİS TURGUT SAHAYA İNER İNMEZ AĞIRLIĞINI HİSSETTİRDİ 

Yeniden Refah Partisi’nden Niğde Belediye Başkanlığına aday olan İdris Turgut, seçim kampanyasına Perşembe Pazarından başladı.

Niğde’nin önde gelen siyasi isimleri arasında yer alan iş insanı İdris Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inmesiyle birlikte, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Aldığı siyasi eğitim ve birikimlerini seçim çalışmalarında ortaya koyan İdris Turgut, bu alandaki ağırlığını da hissettirmeye başladı.

PERŞEMBE PAZARINDA TURGUT’A YOĞUN İLGİ 

Perşembe pazarında esnaf ve vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, seçim kampanyasını başlattıklarını belirterek, “Kampanyamızı bugün 100 yıllık kadim bir Pazar olan Perşembe pazarından başlattık. Halkımızla kucaklaştık, dertlerini dinledik. İlgi ve alakalarına mazhar olduk. Gözlerinin bize karşı güldüğünü, ellerimizi sıkı sıkı tuttuklarını gördük. Bizim için iyi bir başlangıç oldu” dedi.

GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kadar, cadde cadde, sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlara projelerini anlatacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Bugünden sonra da 45 gün boyunca seçim bitene kadar durmadan halkımızla kucaklaşmaya, gönüllerine girmeye devam edeceğiz. Projelerimizi paylaşacağız. İnşallah bu işi başaracağımıza inanıyorum. Halkımızın ilgisinden bunu görüyoruz. Biz de inşallah seçimi kazandığımızda onlara layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI KURACAĞIZ

Göreve geldiklerinde yöresel ürünler için Pazar ve market kuracaklarını da belirten İdris Turgut, “Köylülerimizin ürettiği ürünlerin bu pazarlarda ve marketlerde tüketiciye ulaştırılmasını sağlayacağız. Niğde’de üstü kapalı olmayan pazar yeri kalmayacak. Tüm pazar yerlerimizi kapalı hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

YIKMAYA DEĞİL, YAPMAYA GELİYORUZ

Niğde Belediyesi tarafından, Perşembe pazarını da içine alan tarihi Niğde Kalesi ve etrafında başlatılan proje kapsamında, hem pazarcı esnafının hem de bu bölgede faaliyetlerini sürdüren esnafın tedirginlik yaşadığına da dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Hiçbir esnafımızı mağdur etmeden oradaki sorunu ivedilikle çözüme kavuşturacağız” dedi.

KALE VE ETRAFINDAKİ SORUNU AKADEMİK BAKIŞ AÇISIYLA ÇÖZECEĞİZ 

Akademik çalışmasını Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans yaparak tamamlayan İdris Turgut, bölgede adeta bir kriz haline gelen soruna, akademik bir bakış açısı ile çözüm bulacaklarını belirtti.

HİÇBİR ESNAFIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK

Perşembe pazarı etrafındaki esnaf dükkânlarının yerinde dönüşümünü sağlayacaklarını kaydeden Yeniden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, “Bu dükkânların cephelerini, o bölgenin tarihi dokusuna uygun hale getireceğiz. Hiçbir esnafımız mağdur almayacak. Yapısal gerekçeler nedeniyle yıkılması gereken dükkân var ise dükkân sahibini asla mağdur etmeyecek şekilde soruna çözüm yolu bulacağız. 100 yıllık tarihi Perşembe pazarı ise yine yerinde kalacak” ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

Muhabir : HAMZA TAV
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans