GastroNiğde 2024, faaliyetlerine başladı
Niğde’de faaliyete başlayan Sürdürülebilir Gastronomi Turizm ve Kalkınma Derneği’nin (GastroNiğde 2024) ilk Olağan Genel Kurul toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Alim Yeşil'in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul'da yönetim kurulu üyeleri seçildi.
Niğde’de gastronomi alanında kurulan 3. dernek olan GastroNı̇ğde2024 Derneğİ’nin temsilcileri faaliyetlerine yoğun bir şekilde başlayacaklarını bildirdi.
Gümüş Et Restaurant’ta gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası başkan seçilen Rıdvan Toprak, “Niğde’mizi gastronomi alanında layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ
Gerçekleştirilen ilk Olağan Genel Kurul’da Gastro Niğde 2024 Derneği’nin yönetim, denetim ve disiplin kurulları asil ve yedek üyeleri şu şekilde belirlendi;

Başkan: Rıdvan Toprak
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Rıdvan Toprak, İsa Serhan Cihangir, Gülnihal Kılınç, Emel Duru, Taner Sürgit, Buğra İlhan, Erkin Erdal

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Kadri Yıldırım, Emrah Korkmaz, Alparslan Kılınç, Serdar Güleş, Cumali Savaş, Raif Başak, İbrahim Büte

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Yasin Kürkcü, Fahriye Meltem Erdal, Hakkı Akdoğan

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Yusuf Baykan, Güngör Akbaş, Özlem Gündoğdu Erkin

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Can Ataç, Habip İlhan, Yusuf Efe Koçyiğit

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Aydın Sak, Emre Özal, Emine Sevim
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber
Yorumlar (0)