• DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42
  • DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

GALATASARAY’IN OYUNCUSU MAURO ICARDİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR


Galatasaray’ın sevilen Forvet oyuncusu Mauro İcardı, Galatasaray taraftarıyla çok tutkulu bir bağ kuruduğunu söyledi.

GALATASARAY’IN OYUNCUSU MAURO ICARDİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Galatasaray’ın sevilen Forvet oyuncusu Mauro İcardı, Galatasaray taraftarıyla çok tutkulu bir bağ kuruduğunu söyledi.

Galatasaray’ın sevilen yıldız ismi Mauro Icardi, geçmişi, kulübü ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon cimcomun Paris Saint-Germain'den kiraladı yıldız oyuncu Mauro İcardı ülke genelinde takım fark etmeden futbolseverlerin sevgisini kazandı. Bu transfer sezonunda Paris Saint-Germain'den satın alınan Icardi Galatasaray’ın oyuncusu olmuştu. Attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli, ülkemizde Simge ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla da bağdaştırıldı. 

Yıldız golcü Mauro İcardı, Galatasaray’ın resmi YouTube kanalında yayınlanan ‘İşte Benim Golüm’ programında geçmiş kariyeri ve kulübü hakkında önemli açıklamalarda bulunan İcardı, Galatasaray taraftarıyla tutkulu bir bağ kurduklarını söyledi.UEFA Şampüyonlar Ligi 3. Ön eleme turu Molde’ye kendi sahasında attığı golle igili konuşan Mauro Icardi, havadan gelen topun nereye düşeceğini tahmin ettiğini, gol vuruşunu içgüdüyle yaptığını belirtti. Her şeyin saniyeler içinde değiştiğini belirten Icardi, attığı golde gelen pasın her zaman rakip savunma ve kalecisi adına tehlikeli olduğunu söyledi. 

Attığı gölün kendisi içinde çok önemli olduğunu, kariyerinin 200. Golü olduğunu söyleyen Icardi, tekrar izlendiğinde olağanüstü bir gol olduğu görülür dedi. Kariyerinin 200. Golünü Şampiyonlar Liginde attığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Icardi, Molde’ye attığı golü güzelliği ve önemi dolayısıyla hiçbir zaman unutmayacağını vurguladı. 

 

AW029035_02.jpg

 

“BENİM ÖZEL YETENEĞİM GOL ATMAK”

 Gol atmanın kendisinin özel yeteneği olduğunu vurgulayan Mauro Icardi, "Bazı oyuncuların özel yetenekleri vardır. Benimkisi gol atmak. Bu bir sır değil. Geçtiğimiz gün 200 gole ulaştım. Her gol attığımda beni destekleyen taraftarlardan da açıkçası çok memnunum" ifadelerini kullandı. 

 “ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNDİM” 

  Inter ve PSG’de geçirdiği sezonların gelişimi açısından çok faydalı olduğunu aktaran 30 yaşındaki futbolcu, "Inter'deki dönemim iyi bir tecrübeydi. Her sezonda bolca gol attım. Takımın kaptanıydım ve neredeyse her yıl 20 gol barajını aştım. Paris Saint-Germain'deki dönemim iyiydi ama sonlara doğru bozulmaya başladı. Önemli tecrübeler edindim. Takım için kritik olmadığım dönemlerde başka şeyler keşfettim. Farklı antrenman metotları ve gelişme yolları buldum. Paris bu açıdan yardımcı oldu" diye konuştu. 

AW029035_01.jpg

 

“TARAFTARLA KUVVETLİ BİR BAĞ KURDUM”

  Galatasaray’da çok mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Arjantinli golcü, "Galatasaray'a gelip her zaman yaptığım şeyi kanıtlama şansı buldum. Kendime yeni amaçlar ediniyorum. Açıkçası ilk andan beri çok iyi hissettiğim bir kulübe geldim. Arjantin'de çoğu kişi için aile, futboldan sonra gelir diyebilirim. Futbolla yatar, futbolla kalkarız. Burada en çok dikkatimi çeken şey taraftarın tutkusu oldu. Bazıları eğer Türkiye'deyseniz Avrupa'nın elit seviyesinde olmadığını ve geriye gittiğinizi düşünüyor. Ben ise tam aksine Türkiye'de rekabetçi olup çok önemli şeyler başarmak istiyorum. Futbola başladığımdan beri kişiliğim, karizmam ve karakterim hiç değişmedi. Ben buyum. Galatasaray’da futbola son derece tutkun olan taraftarlar gördüm ve onlarla gerçekten çok kuvvetli bir bağ kurdum" şeklinde konuştu. 

 

Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans