• DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42
  • DOLAR
    32,7268
    %-0,06
  • EURO
    35,2003
    %0,49
  • G. Altın
    2.447,76
    %-0,09
  • Ç. Altın
    3.951,61
    %0,00
  • BIST
    10.739
    0
  • BITCOIN
    63,295.96
    -0.39
  • ETHEREUM
    3,494.90
    -0.42

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

Niğde’de el yapımı sucuklar vatandaşlardan büyük rağbet görüyor.

Niğde’de kasaplarda üretilen sucuklara olan talep artarken, kasaplar bu talebin, et dahil tamamen doğal malzemeler kullanılmasından kaynaklandığını belirtiler. Niğdeli kasap Yunus Emre Çakmak, organik ürünlerden yapılan sucukların ilgi gördüğünü aktardı.

Çakmak, "En iyi sucuk dananın kaburga etinden olur.  Ürettiğimiz sucuklar tamamen doğal, fırınlanmamış sucuk. Hiçbir şekilde katkı maddesi kullanmadan sucuk üretiyoruz.  Tabi ki her ustanında kendine göre bazı hazırlama formülleri var. Tüketicilerin damak tadına göre sucuk üretimi yapıyoruz.  Niğde’de doğal üretilen sucuklara yoğun bir talep var.” dedi. 

Çakmak, el yapımı sucuğun kilosunun 350 ile 400 TL arasında değiştiğini söyledi.

20231225_121306.jpg

 

Muhabir : Neslihan BALLI
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans