• DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39
  • DOLAR
    32,5333
    %0,11
  • EURO
    34,9187
    %-0,06
  • G. Altın
    2.436,28
    %0,04
  • Ç. Altın
    3.954,23
    %0,00
  • BIST
    10.355
    0
  • BITCOIN
    61,260.77
    -0.38
  • ETHEREUM
    3,376.88
    -0.39

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/anadlhaber/domains/nigdeanadoluhaber.com.tr/public_html/haber_detay.php on line 6

CRİSTİANO RONALDO, AL NASSR-PERSEPOLİS MAÇI İÇİN İRAN’DA


Cristiano Ronaldo, takımı A Nassr’ın Persepolis ile oynayacağı maç için İran’ın başkenti Tahran’da. Ronaldo şehirde büyük bir ilgiyle karşılandı.

CRİSTİANO RONALDO, AL NASSR-PERSEPOLİS MAÇI İÇİN İRAN’DA

Cristiano Ronaldo, takımı A Nassr’ın Persepolis ile oynayacağı maç için İran’ın başkenti Tahran’da. Ronaldo şehirde büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Dünya yıldızı, futbol tarihinin en önemli oyuncularından gösterilen Cristiano Ronaldo, Tahran’da futbolseverler tarafından coşkuyla karşılandı. 

Dünya futbolunun ünlü ismi Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile İran'ın önemli takımlarından Persepolis arasındaki Asya Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Tahran'a geldi ve bu ziyareti büyük bir coşkuyla karşılandı. Ronaldo'nun ziyareti futbolseverleri heyecanlandırdı.

İran'ın başkentinde binlerce futbolsever, Ronaldo'yu karşılamak için otelinin önünde toplandı. Ellerinde "Ronaldo, Ronaldo" yazılı pankartlar ve Ronaldo formalarıyla coşkulu tezahüratlar eşliğinde, futbolun efsaneleri arasında gösterilen oyuncuyu karşıladılar. Bazı futbolseverler Ronaldo'yu görmek için umuduyla kaldığı otelin etrafını mesken tuttu. Bazıları da otel odaları kiralayarak hayalini gerçekleştirmeye çalıştı.

Ronaldo Tahran’da İran Cumhurbaşkanı'nın güvenlik ekibi tarafından korunacak. Ronaldo'nun ziyareti halk arasında büyük bir heyecan yaratırken, İranlılar ise düzenlenecek olan bu maçın keyfini sürmeye maçın düdüğü çalmadan başladılar. 

Ronaldo'yu görmek için oğullarını getiren bir İranlı anne, diğer insanların mutluluğunu paylaşırken, Ronaldo'nun sporun sınırlarını aşarak insanları bir araya getiren bir figür olduğunu vurguladı.

Cristiano Ronaldo'nun Tahran ziyareti, sadece futbolun büyüklüğünü değil, aynı zamanda sporun uluslararası ilişkilere de olumlu katkılar sağlayabileceğini gösteren bir örnek olarak değerlendirildi.

 

 

RONALDO1.png

 

 

İRANLI GENÇ RONALDONUN KAZANMASINI İSTİYOR!

16 yaşındaki İranlı genç futbolsever, “Ronaldo’nun burada olduğuna inanamıyorum. Henüz onu göremedim ama göreceğimi umut ediyorum. Kendi takımımız Persepolis’e saygı duyuyorum ama Ronaldo’yu sevdiğim için hem Al Nassr’ı seviyorum hem de Al Nassr’ın kazanmasını istiyorum” açıklamasını yaptı. 

  Adını açıklamayan bir diğer İranlı ise, “Cristiano Ronaldo’nun İran’a gelmesi çok güzel ancak onu görmemize izin vermiyorlar ve bu kötü hissettiriyor. Oğlumu onu görmesi için getirdim ama saatlerdir bekliyoruz” dedi. 

 

ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Cristiano Ronaldo’nun da içinde bulunduğu takım otobüsü otele doğru ilerlediği esnada yüzlerce İranlı otobüsün etrafını sardı. Yaşanan izdiham nedeniyle Al Nassr'ın Persepolis ile oynayacağı karşılaşma öncesi yapılacak son antrenman iptal edildi. 

 

RONALDO2.png

 

RONALDO’NUN KALDIĞI OTEL AKINA UĞRADI! 

 İranlı futbolseverler Cristiano Ronaldo’yu görme umuduyla otelde bulunan tüm boş odaları tuttu. İranlı Robaldo hayranları boş oda bırakmadı. 

  Öte yandan Persepolis Tahran Kulübü Başkanı Rıza Derviş Portekizli oyuncu Ronaldo’nun kaldığı otele giderek kendisine İran halısı hediye etti. 

 

Muhabir : İHA
Niğde haber / Niğde Son Dakika Haber / Niğde Anadolu Haber

Yorumlar (0)




Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır Dada Medya
Web Tasarım - Sosyal Medya Yönetimi - Reklam Ajansı - Video Çekim - Grafik Tasarım - Niğde Ajans